خواهشم از دوستان اینه اگه کسی اخبار موثق داره یا اینده ریپل رو میدونه چیزی بگه من تو ۶۵سنت خریدم الان کلی تو ضررم کمک کنید
سلام دوست عزیز من تحلیل گر نیستم ولی شنیدم تا بیست هزار تومن بالا میره حالا رفت بیست هزار خواستی بفروش دوباره پایین تر بخر نخواستی نگه دار
حاجی نترس..قبلا هم گفتم میره بالا…منم بالا گرفتم..ولی مطمئن باش میکشه بالا..بالای 25 و 30 تومن رو قول میدم در کوتاه مدت و میان مدت.
نگران نباش یکم صبورباش تاچن روز اینده میرسه به 65سنت
سلام دوست عزیز. کلا وضعیت بازار رمز ارز دست منو شما نیست. مدتی بیت کوین و اتریوم رو بالا نگه میدارن و بعدش نوبت ریپل و دوج و بقیه میرسه تا همه کارتل های مالی سود ببرن.علنی کردن شکایت کمسیون بورس آمریکا و یا حمایتهای ایلان ماسک مدیر تسلا از دوج یه سناریوی پشت پرده هست. که منو شما هم از قبل اینها یع سود و زیان بخور و نمیری میبریم. پس به نظر من اگر صبر داشته باشید هیج وقت ضرر نمیکنید.در ضمن تخم مرغها رو تو یه سبد نچینید.پر سود باشید
چيزي كه به صورت قطعي ميشه گفت اينه كه تا قبل دادگاهي بالا ميره ولي بعيده كه ١ دلار رو تاچ كنه ولي بيشتر از ١٨ هزارتومان ميشه بعدشم يگه بستگي به دادگاهش داره كه اگه ببره كم كم تا ٣ دلار ميره
خاک توسرت اینم کمک من:grinning_face_with_smiling_eyes: