امیدواری به آینده یک ارز

سلام دوستان ما همه اینجا تقریبا 99 درصد همگی در ضرر هستیم، یه بنده خدایی هست تحلیلگر هست و کانال داره و خداییش هم بد نیست کارش و سیگنالهاش بعضی وقتها که سوالی داشته باشم بنده خدا با حوصله جوابمو میده، اونهم مثل ما نزدیک به 10 هزار دلار خریده بوده از این ارز به قصد هولد کردن البته ، خلاصه اینکه امروز باهاش حرف زدم راجع به این ارز گفت من مححححکم پای این ارز نشستم و ببین کی دارم بهت میگم یادت باشه اگر 2 سال یا 3 هم طول بکشه ولی این ارز رو نزدیکهای 20 دلار میفروشم والا من که خیلی امیدوار شدم با حرفاش انشاالله که حتما چیزی سر در میاره که این رو میگه وگرنه چه سودی داره براش دروغ گفتنش به من پس امیدوار باشیم دوستان :folded_hands::rocket:ادمین تااید کن کجایی

بدبخت سر کارت گذاشته خیلی ساده ای … دو سال دیگه این ارز اصلا وجود خارجی نداره

ب رفيقت بگو سال ديگه اس اال پى ديگه وجود نداره چه برسه ٣ سال :unamused_face:

شما از کجا میدونین؟؟
این این ارز واسه گیم و بازی هس تا گیم و بازی هس این ارز هم هس

کله پوچ ، چه دلیلی داری ک 2 سال دیگع slp وجود نداره ، با اون کله ی داغونت حرف مفت نزن ، تا همچون شماهارو تو این ملت داشته باشیم ، هیچ وقت بجای نمیرسیم

بتمرگ سرجات حرف هلکی نگو ، چ دلیلی داری این حرفارو میزنی ، همش باد معدتو خالی میکنی

چنوقت ديگه ك بايننس دِد ليستش كرد ميفهمى باده معده من از محتويات مغز تو ٣-٠ جلوءِ

اخه كله پوك اين چه حرفيه مگه يه بازى چند سال ميتونه پابرجا باشه با اين پيشرفت واقعا مغز نداريدا خيلى تعصب احمقانه ميكشيد من چه اسگليم ك جواب شماهارو ميدم ب قران :joy::+1: