پیش‌بینی قیمت بیت کوین

سلام.بررسی وضعیت چارت بیت و تتر
بیت با حرکت دامپ قدرتمندی که تو چن ساعت گذشت انجام داد. بعد از هفته ها جون دادن. بالاخره کف کانال میان مدت صعودیه خودشو از دست داد. دقیقا رو عدد 37620 این کف شکسته شد . و کندل 4 ساعته محکمی زیرش کلوز کرد. و به همین ترتیب دامیننس تتر هم با این حرکت از سقف مینور قبلیش عبور کرد و سقف بالاتری زد.
در حال حاضر طبق پست قبلی من 10 درصد روی 37500 خرد زدم. و 20 درصد رو 35500 و 50 درصد از کل سرمایمو روی اعداد 28-29 هزار نگه داشتم… (( باز هم تاکید میکنم این استراتژی منه)) ممکنه بیت از همینجا برگرده و حسابی رشد کنه. اما تکنیکال و ممنتوم حرکتی فعلا برای من. نشون از ریزش بیشتر میده..

فعلا انتظار یه پولبک به کف شکسته شده یعنی محدوده 37600 دارم که اونجا ممنتوم حرکتیو بررسی میکنم. اگر رشد اروم و کم جون باشه. در این ناحیه من کلا نقد خواهم شد.
اما اگر این ریزش بخاد ادامه داشته باشه اولین محدوده مهم حمایتی تقریبا روی 32000 دلار هست و با ازدست دادن این حمایت به احتمال قوی 27000-28000 بتونه این ریزش رو جمع و جور کنه…

اینا فقط تحلیل خودمه و بر اساس اون من برای هولد کردن خرید میزنم. اگرنه تو این مدت من نوسانات خوبی با 10 درصد سرمایم تو فیوچرز گرفتم.

خیلی ممنون . همیشه از کامنت های شما استفاده میکنم .
باز هم ممنونم .

لطفا مبلغ اورده چقدر بوده و سودت هم بگو

سلام لطف میکنی ■■■■■■■■■■■ بدی ممنون میشم

سلام. سه تا ارز mdx-slp- shiba اینارو من همین امروز خرید زیادی کردم. و حداقل برای 6 ماه باهاشون هستم.