تجربه تلخ ضرر در ارزهای دیجیتال

۱۰۰ میلیون تومنی تو اوج اوجش خریدم.ریخته از پولم ۸ تومن مونده.یکو نیم ساله وایستادم برگرده ریخت فقط ریخت.داده بودم یه پراید الان دو برابر شده بود .برگرده هم پولم از ارزش افتاده حرومتون بشه

منم مثل تو. اما با بیست درصد ضرر فروختم و در رفتم. ارزهایی غیر بیت کوین و اتریوم ، فقط برا نوسان هوب هستن. یبار سود میدن و تا یه سال میرن توی اصلاح

امیدوارم هر چه زودتر بره چند برابر سقفشو بزنه شما و هممون سود خوبی کنیم

دقیقامنم همین بلا سرم اومده ۵۰تومن خرید زدم الان پولم شده ۵تومن

غ کردی یک سال و نیمه الکی حرف نزن اگه یک سال و نیم پیش خریده بودی یعنی تقریبا قیمتش زیر یک تومن بوده بعد که هفتاد تومن شده کلی سود حساب کنید راحته 100میلیون زیر یک تومن بخری حالا بگیم یک تومن میشه تقریباً یکم بیشتر از 99 میلیون تعدادش 99میلیون ضربدر 70 پس لطفاً شعر نکو

شیش میلیاردو 900میلیون میکرد چرت نگو تازه از 99میلیون سهم حساب کردم شعر نگو بیسواد

آخه اسکوووول آدم صد م میده به این ارز؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسئولیت سرمایه گذاری بر عهده خود شماست متاسفانه افراد آماتور هنگام سود فکر می کنن خیلی زرنگ ان و هنگام ضرر همه رو مقصر می دونند به جز خودشون

صد میلیون چند تا صفر داره؟؟

جاستين سان دوزده نميزونستي

منم‌ 1/600هزار عدد خریدم 84میلیون تومان هر عدد 54تومان الان ببش از یکسال است توی ضرر هستم بعدش امسال روی قیمت 9 تومان 8تومان و7تومان خرید کردم نزدیک هفت میلیون عدد دارم خدا کنه ضرر جبران کنه انشاالله

امیدوارم با قدرت برگرده..اکثرا 60-70 درصد یا بیشتر توو ضرریم..چند ماه دیگه صبر کنید سود خوبی خواهید کرد