آخه من موندم یه عده ای میان اینجا فقط جز چرت وپرت گفتن چیزی بلد نیستن مثال5سال دیگه 4تا صفر میندازه وهمه میشن میلیاردر آخه مرد مومن بااین تورم افسار گسیخته بعد 5سال که اگه 4تا صفر هم کم کنه نهایتش میشه پول یه دونه پرایدیا نهایتش پول یه خونه کوچک اونم به شرط اینکه تلف نشده باشیم با این گرونی سرسام آور؟؟؟ طرف شب رو میخوابه نمیدونه صبح بیدار میشه یا نه؟ حالا طرف یکی میگه 5سال اونیکی میگه10سال…برادرای عزیز هممون طرف دار بیبی هستیم ولی منطقی باشیم حرف مفت ارزش نداره یکی میاد میگه اسم من ashkan fmهستش اسم منو چرا دزدیدی-یکی میاد میگه پسرخالم پولداره من بی پولم بهم دختر نمیدن ویه عده هم شیپور برداشتن هی ناله غاز میخونن - رستاک حلاج-نهنگ عنبر-ایرانی قویوی…کم حرف زن دلیل بر بیخردی نیست برعکس پرحرفی… درپناه حق بعضی مواقع تسلیم شدن بهترین راه میباشد
در خصوص این خانواده از میم کوین ها نباید بصورت محوری سرمایه گذاری کرد .
در کنار بقیه رمز ارزهای اصلی چند میلیارد توکن هم از اینها داشته باشید ( نهایتا ۲۰ دلار از هر کدام که فکر می کنید رشد خواهد کرد ) بعد از چند سال در کنار سود اصلی خود از محل رمز ارزها ممکنه چندتا از میم کوین های انتخابی شما هم دچار انفجار قیمتی بشه .
البته اینکه میگم چندتا چون ممکنه ( یقبنا ) چند میم کوین کلا نابود بشه ، پس بهتره چند میم کوین انتخاب کنید که احتمال برد بالاتر بره .
پر سود باشید .
حرفت درست ولی مثلا اگه تو پنج سال پیش روی یه ارزی سرمایه گذاری میکردی و الان 1 میلیارد سود میکردی خوشحال نبودی؟؟ به فرض که تورم بره بالا(که میره) ما باید پول خودمونم اندازه تورم ببریم بالا چاره دیگه نداریم یا باید با بدبختی زندگی کرد یا اگه راه خوشبختی بلدی باید بری.
خب مثلا اینم نداشته باشی که بقول خودت همون پرایدم بخری چجوری تو این مملکت میخایی این پولو در بیاری
برادر من اگه 5سال دیگه 4صفربندازه به قول شما پول یه پرایدهم نمیشه، دارایی مااینجابه دلار نه تومان اگه الان دلار28000هزارتومان 5سال دیگه دلارحداقل50هزارتومن اون موقع دلاراتو به تومان تبدیل کن ببین چی میشه اگه اجناس بالامیره دلارهم بالامیره این برای ماایرانیا عالیست
ادمین جان لطف بفرما
من فقط دیگه پیام میخونم باسه سرگرمی دیگه نظری نمیدم اسم منو بد نکن:white_check_mark:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()