انتقاد از سطح تحلیل در انجمن

سلام؛
دارم نظرات تمام دوستان نگاه میکنم متاسفانه بیشتر دوستان در مورد کیف پول صحبت میکنن و یا از کدام صرافی و چطوری خرید کنم ویا اینکه لایک دیسلایک جواب بدید و خیلی چیزهای دیگه…
دوستان اینجا جای تحلیل و نظر رد و بدل کردنه .
به خدا قسم اصلا با دیدن اکثر کامنتها خیلی ناراحت شدم …اخه شما که نمیدونید چه کیف پولی کاردانو رو حمایت میکنه بر چه اساسی دارید خرید میکنید شما که نمیدونید کیف پول چیه و چی هست چطور داری خرید میکنید برچه اساسی داری خرید میکنید؟
ایا شما فقط به فکر سود هستید که من امروز بخرم فردا بفروشم سود کنم هستید؟؟؟؟؟؟؟عجیبه به خدا .
اول برو تحقیق کن ارز چی هست ،برنامه ارز چی هست،
تیم ارز چه افرادی هستن،اصلا اینده این ارز چی میخواد بشه،و کلی سوال و جواب از خودت بپرس و دنبال جواب باش تو اینترنت گوگل و یا کانالهای دیگه باش.
اخه اینجا بحث فنی باید باشه و تحلیل و اینده ارز…
خیلی از دوستان تحلیلگر ما با وجود این همه سوالات بی خود اصلا دلگیر و ناراحت هستن و دیگه اصلا تحلیل نمیزارن چون اکثر سوالات فقط کیف پول چطور بخرم از کجا بخرم اون کیف حمایت نمیکنه این کیف حمایت میکنه…حتی زحمت یک تحقیق به خودشون نمیدن فقط دنبال سود هستن…مطمئن باشید اینجوری میخواهید برید جلو ضررش بیشتر از سوده.
یا حق.

مقصر سایت هست که همه پیامها رو تایید میکنه

خدا امواتتو بیامرزه ادم میاد اینجا تحلیل بخونه همه کامنتها شده از کجا بخرم کی بخرم کیف پول چیه خوب ان دوستی که به خودش اجازه نمیده یه گوگل بزنه بخونه طریقه خریدش چیه کیف پولش چیه همون بهتر نیاد تو این بازار چون ضرر میکنه ایشالله دیگه شاهد این کامنتها نباشید و بریم مطالعه کنیم بعد وارید شیم

دقیقا پول همین آدمهاست میره تو جیب کسی که با علم وارد این حوزه میشه