انتخاب کیف پول برای ارزها و جلوگیری از تحریم

آقایون چرا راهنمایی نمیکنید؟؟؟؟؟؟یکی میگه کیف پول trust،یکی میگه atomic،یکی میگه coinomi،یکی میگه yoroi،کدمش خوبه که بعدا تحریم نشه؟لطفا راهنمایی کنین خب چرا اینطوی رفتار میکنین؟؟؟؟؟این ارز ۶ تومن بود خواستم بخرم تحقیق و پرس و جو کسی جواب نمیده،چندتا سایت داخلی هم تماس گرفتم که راهنمایی نکردن،شماها که خرید میزنین بگین خب

من داخل کوینکس میخرم.برنامشا دانلود کن و بخر.ایران هم تحریم نکرده و مشکلی نداره فعلا.

سلام جناب
والا منم از اون موقعی که 7تومن بود خواستم بخرم ولی نمی دونستم توی صرافی باید چی کار کنم ،،،
اون موق اگه خریده بودم پولم از دو برابر بیشتر شده بود ،،،
ولی الان تقریبا یاد گرفتم و پیشنهاد می کنم شما هم با همین قیمت بخرید تا گرون تر نشده،،،
کیف پول هم از کیف پول تراست ولت استفاده کنید ،، عالیه،،‌
یا علی

مشکل ت اینجاست که فکر میکنی بقیه باید به جات فکر کنن.
باید بری خودت توی اینترنت بگردی و ببینی کدوم ش برات مناسبه و استفاده کنی نه اینکه بیای اینجا از ملت بپرسی

تراست والتBEP2کاردانو

دادش بخری برو بخر . کیف پولم صرافی نیست بخواد عزیتت کنه . اگه زیادم حساسی برو یه کیف پول سخت افزای لچر بگیر بریز توش.

تمااااااااااااااااااام.

تراست والت بهرین گزینست

Yoroi طبق تجربه شخصی

اتمیک خوبه برا کاردانو
تحریم برا کیف پول نمی تونه دردسر ساز بشه

عزیزم بهترین کیف مول کیف پول سخت افزاری هستش که سرچ کنی سایتهای فروشش میاد بالا و میتونی بخری البته فکر میکنم حول ۲ تومن باشه قیمتش.
کیف های نرم افزاری معمولا خوبن و کسی هم نیمدونه که کدومشون ممکنه به مشکل بر بخورن. من اتمیک اشتفاده میکنم و خیلی راضی ام. اگه ریسک پذیر نیستی و میخای ارزو بگیری و برای مدت طولانی هولد کنی کیف سخت افزاری بخر
الان هم به نظر من کاردانو نخر. الان نقطه ی اوجشه و حتما اصلاح داره.
بیت و اتر هم خوبن برای سرمایه گزاری. ریپل هم دادگاهش مثبت بشه رشد خیلی خوبی در انتظارشه.

سلام دوست عزیز ، من خودم داخل atomic wallet گذاشتم این ارز کاردانو رو ، اگه میتونی خرج کنی ، راحت برو کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس یا لجر نانو ایکس بگیر ، خیالت هم راحت تره

داداش trust wallet خوبه چون کاملا غیر متمرکز

دوست عزیز تراست کیف پول مطمئنی هست و کاردانو هم داره ولی پیشنهادم اینه فعلا خرید نداشته باشید چون احتمال ریزش زیاده

تو اگه میخواستی بخری تا الان خریده بودی.یه سرچ هم بکنی تو نت بد نی کیف پولیم تحریم بشه با ۱۲ کلمه بازیابی میتونی سرمایتو تو یه کیف دیگه بالا بیاری
اینفینیتو
اتمیک ولت
یرویی
بازم اگه با این توضیحات کامنت الکی بزاری جای مغز گچ داری👍

کیف پول خودش یوری هست

تراس ولت پشتیبانیش نمی کنه

چرا منتظر همه واسه شما کار کنن برو تو گوگل تحقیق کن مطالعه کن روش خرید یاد بگیر کیف پولش چیه واسه کدوم ارز اینجا دنبال اموزشی اشتباه امدی یه کم تحقیق کنی لازم نیست کسی بهت بگه کی بخری از کجا بخری خواهشا این سوالای مسخره جمش کنید