پیشنهاد خرید بیت تورنت برای سود میلیاردی!

سلام
نمیخام بزنم تو ذوق دوستان ولی فک نکنم چند سال دیگ بشه ۱$
0.0010628 این قیمتیه که تو اکثر سایتا واس سال ۲۰۲۴ نوشته بودن
اما منم یه چیز اضافه کنم! وقتی کاردانو یا ارزای دیگ رشد بزرگی کردن! از ۱۰۰ تومن شروع کردن و به ۱۳ هزار تومن رسیدن پس رشد هم میکنه بیت تورنت خب من یه پیشنهاد دارم از این ارز ۱ میلیون واحد بخرین و برین سراق زندگیتون! ۲ سال بعد بیایین و نگاه کنین به ارز بهتون قول میدم میلیاردر شدین !

دوستانی که چند سال دیگ این پیام رو میخونن اینو بدونن که دوج کوین از ۲۴ تومن رسیده به ۱۵۰۰ تومن دوجی که از ۱۰۰ تومن نمیزد بالا الان تو کانال ۱۵۰۰ تومنه

بدرود!:tanabata_tree:

خب ارز هارو نمیشه باهم دیگه مقایسه کرد بستگی به پشتبان هاش داره ایا تیم پر قدرت پشتشه یا ن مث ترون همیشه یه جاه وایساده

فقط کافیه به تعداد سکه های در گردشش نگاه کنید و اونو با دوج یا کاردانو مقایسه کنید، هر چیزی که ارزونه قرار نیست یک روزی ده برابر بشه

همون تیمی ک پشت ترون هست اینجا هم هست

اما من موافق نیستم چون این بازار نوپا زوایایی داره که هنوز الان معلوم نمیکنه ینی پتانسیل یه سکه یه طرف و بحثش توی فضای مجازی یه طرف الان به دوج کوئین میگین شوخیه اینترنتی چون فقط با یه شوخی و یه اسمی تویه یه توییت کارش و به کجا رسوند!!! به هر حال خوبه که همه اینو میدونیم که این بازار برد با کسیه که صبر رو نقشه خودش میدونه. اگر دوستان موافقن لایک
البته این فقط یه نظره شخصیه…