خروج از بورس و سرمایه‌گذاری در ada

سلام دوستان من میخوام از بورس خارج بشم تو ضرر هستم 80میلیون ضرر کردم
میخوام همه سرمایمو بیارم تو ADA
خواهشا یه راهنمایی بکنید بنظرتون جبران میشه ضررم با لایک و دیسلاک بگید؟
و اینکه دوستانی که تحلیل بلدن بگن کی اصلاح میخوره و برای خرید مناسبه؟

سلام دوست عزیز،با نظرات احساسی بعضی افراد پولتو چه تو این ارز چ ارزهای دیگه بدون تحقیق و اموزش خودت وارد نکن،اگر سرمایت زیاده،حتما اموزش ببین،اونموقع از هر ارزی توی دنیای دیجیتال میتونی سود بگیری،در غیر این صورت با نظرات این و اون،نمیتونی یک روند مثبت برای سرمایت داشته باشی،مثال: ممکنه این ارز بترکونه و سود اساسی بده،ممکنه خدایی نکرده ضرر اساسی بده،ولی اگر اموزش ببینی یاد میگیری حد ضرر کجاست،یا سرمایت را چند بخش کنی و و روی چند ارز همزمان داشته باشی،خلاصه فقط و فقط اموزش ببین لطفا،خواهشمیکنم با نظرات افراد چه درست چه غلط،سرمایت وارد هیچ بازاری نکن،چه بورس،چه دنیای دیجیتال،چه هر بازاری،امیدوارم همیشه موفق و پرسود باشید،و ضررتون در بورس برگرده بهتون🥰

با ضرر از بورس بیرون نیا صبر کن چه اینجا چ تو او بورس خراب شده صبر مهمترین فاکتوره وایسا تا سال بعد

نگاه ت اگه بلند مدت باشه ارز دیجیتال بیشتر از بورس سود میده

برو تحقیق کاری به نظرات اینجا نداشته باش

همه سرمایت رو یک ارز نخر سعی کن هر ۲۰درصد رو واسه یک ارز اختصاص بدی و پولی رو بیار اینجا که نیاز نداری بهش و فقط مختص سرمایه گذاری گذاشتیش کنار.
ارز دیجیتال سهم بورسی نیست کف قیمت نداره قعر داره .
انشالله ضررهات با ارز دیجیتال اگر درست و منطقی خرید و فروش کنی جبران میشه

اگه همه سرمایه تو رو یه ارز بزاری ضرر میکنی، سبد بچین ، از کجا میدونی ادا فردا نصف قیمت شد؟؟؟ به قولا همه تخم مرغاتو تو یه سبد نچین

سلام دوست عزیز
خیلیها الان شرایط شما را دارن
ولی پیشنهاد میکنم هیچ وقت تمام سرمایتو به یکباره وارد یه بازار مالی نکن
من حدود ۱۰ساله دارم تو بازار مالی فعالیت میکنم و اینو کاملا درک کردم که کسانی برندگان اصلی این بازار هستن که ماهیانه یه مبلغی که نیاز بهش ندارن ارز یا سهم یا طلا یا… میخرن و اصلا دیگه بهش نگاه نمیکنن تا چند سال
به شما پیشنهاد میدم کم کم مثلا هفته ای ۱تا۲میلیون از سهامی که حالا شرایط بهتری دارن بفروشی بیای ارز بخری
این فقط نظر شخصی منه با توجه به تجربم
مبنای انجام کارت نباشه خودت هم بالا پایین کن بعد تصمیم بگیر
انشالله پرسود باشی

سلام بهترین گزینه خروج و ورود کم کم از بورس و ارز دیجیتال. در کمترین ضرر و کمترین قیمت. مدیریت کنید.

حداقل ۶ ماه دست نزن

یه سبد انتخاب کن چنتا خوبو انتخاب کن سرمایه گذاری کن که جبران همو بکنن

اینها که دیسلایک زدن برات فکر کنم زورش میاد یه هموطنشون ضررش جبران بشه و سود کنه منم مثل شما بودم تمام سرمایم رو از بورس کشیدم بیرون.ضررم جبران که شد هیچ الان هم سود کردم.معطل نکن.البته این نظر شخصی خودمه.با خودته.فردا اوردی سرمایتو تو رمز ارز و خدای نکرده ضرر کردی فحش ندی.ولی اگه با کمی مطالعه وارد بشی ضرری توش نیست.والسلام.

اگه میخوای همرو یکجا بخری مطمین باش ۸۰ میلیون اینجا هم ضرر میکنی سعی کن پولتو حداقل پنج قسمت کنی پله ای بخری