دوستان دوتا سوال فکرمو درگیر کرده،اکثرا میگن صرافی های ایرانی دزد هستن و اینکه صرافی خارجی بهتره ولی از یه طرف خطر بلوکه شدن پول تو صرافی خارجی زیاده ،و یکی دیگ اینکه ارز خریداری شده تو یک صرافی ایرانی رو چرا درون کیف پول تراست یا اتمیک میزارید وقتی خود کیف پول سایت هست ؟
لطف میکنید جواب بدید خیلی ممنون میشم از همگی❤
واقعا یکی یه جواب منطقی بده چون سوال خوبی پرسیده.
من خودم شخصا از ترس هک شدن این کارو کردم چون ترید نمیکنم هولدرم.این کار درسته ایا؟؟؟
و یه چیز دیگه این که خواهشا بیاید اینجا هم فکری کنید نظراتونو با هم در میان بذارید و به هم دیگه کمک کنیم به خود خدا قسم خدا وقتی میبینه ما به هم کمک میکنیم اونم با تمام کاهناتش میاد پشتمون در صورتی که یه عده فقط مثل معلما غلط املایی تصحیح میکنید یه عده مسخره میکنید دیگرانو یه عده هم سوال هارو با ![]()
جواب میدید به خدا این خوب نیست اگر تعامل کنیم همه با هم سود میبریم.موفق باشید.![]()
اگه سایت صرافی حک بشه یا صرافی کلاه بردار از آب دربیاد پولی که تو کیف پول گذاشتی حفظ میشه
عالی منم باهات هم نظرم
کسی نمیذاره تو تراست والت
صرافی ایرانی ک من باهاش کار میکنم خیلی عالی هستش و هیچ مشکلی نداره،تنها ایراد صرافی های ایرانی مشکل ترید هستش
سلام. میتونید با صرافی کوینکس کار کنید که با ایرانی ها مشکل نداره. در ضمن حتما از کیف پول سخت افزاری استفاده کنید. بهترین ولت نرم افزاری باز نرم افزاریه حتی تراست یا اتمیک. فرقی نمیکنه.