تحلیل صعودی و نزولی دوج کوین

انهایی که ترید بلد نیستن دست نزنن که الان زرر میشه فروختن تا ۲۰۰۰دلار میره بعد میتونید باز نگه دارید اصلا نفروشید نه الان نه سال دیگه ۱۰سال دیگه ۳۰میلیون گزاشتی ۳میلیارد بر میداری زندگیت عوض میشه حداقل بول ران یا همون گاو ۹ماه دیگه ادامه داره تازه شروع شده

تحلیل خوبی بوددوست من 30سال خوب اومدی به نوه هامون میگیم سودش وبردارن:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

اینجاژاپن نیست که امید۱۰ساله داشته باشیم تحلیل ۶ماهه بیشتربدردنمیخوره شما اکثرارزهای مطرح دیجیتال روبخری سودش ۲۰براربورس و۱۵برابرسودبانکیه
ضمنا توجه کنیددلارالان ۲۴تومنه بااین اوضاع وبودجه سال اینده این پول ماست که بی ارزش میشه .نتیجه پولت رودرگردش ارزدیجیتال داشته باش وازاین شاخه به اون شاخه نپر بگیر و چندماه دیگه بیا سراغش

من ديروز تو قيمت ١٥٥١ خريدم يعني اگه اصلاح داشت دوباره نفروشم و نگه دارم
ميشه راهنمايي كنين

۳۰سال :rofl::rofl::rofl:نه ۳۰میلیون ۳۰سال دیگه فکر نکنم چیزی جز خاکستر رو زمین وجود داشته باشه چه برسه به ارز دیجیتال

هر کی هر چقدر صبر داره نگه داره جنابعالی ۶ماه بنده کوچیک شما دیگه این پول که تبدیل به اتر شد به ریال تبدیل نمیشه و اضافه میکنم خلاصه کلام ریال دلار دینار کلا پول کاغذی داره همینطور چاپ میشه ولی این ارزها تعداد و اندازه مشخص دارن و مهمتر از همه از دست دولتها خارجه و دست مردمه

داداش تااون موقع با این وضع مملکت 3 میلیارد یه موتور گازی میشه:joy::joy:ولی از امید به زندگیت خوشم اومد