مشکل در تراست ولت: ویچین و چین لینک

دوستان من تحلیلگرنیستم ولی یک مقاومت رو1665 داریم ویکی هم روی 1715این دوتا ردکنه نظرشخصی من باتوجه به حرکت چندروزوهفته گذشته اتراین هست که نهایت 1850تا1870لمس خواهدکردوبرمیگرده اتریوم رشدبالای 2000روازبعدعیدچینی هاشروع خواهدکردالبته بازهم باتوجه به حرکت بیت کوین عیدچینی هاهم امسال مصادف با22بهمن وبمدت یک هفته اس جهت اطلاع عرض کردم بازم نظر شخصیم هست وخودم رو1850تا1870 پلکانی به تترتبدیل میکنم چون به خاطرعیدچینی ها ومعلق موندن وضعیت برجام دلارریالی خودشوباقیمت فعلی حفظ ودلارآمریکاهم نوسان 99سنت تا1دلارخودشومیتونه حفظ کنه موفق وپرسودباشید👍

تا چند احتمال داره بیاد پایین

ببین دوست من,منم تازه یکساله تواین بازارم ولی خدایی امسال ازپارسال این موقع خیلی بهترشده پارسال تورکودمطلق بودولی امسال فرق میکنه من فقط نوسان میگیرم فقط باروندبازاروتحلیل فاندامنتال وشناخت کمی ازالگوهاحرکت میکنم ولی بعدازلمس 1850تا1870 اینارباتوجه به سقف جدیدی که بیت زده اگه روندصعودی بیت ادامه داشته باشه نهایت 100تا150دلارکف میشینه وبرای حرکت بعدی کف سازی میکنه امامیدونیدکه اترهمیشه تونزول ازبیت بیشترتبعیت میکنه تاصعوداین تجربه شخصی منه که اگربیت زیر40هزاربیاداحتمال اینکه اترهم ریزشی باشه زیاده بازم اینانظرشخصیم شماحتماباتکیه برتحلیل خودت حرکت کن البته اگه بعداصلاح براساس رونداحساس صعودی بودن بازارروداشتی ازنظرمن کف بعدی1580تا1600وسقف صعودش 1970تا2000هست درهرحال موفق وپرسودباشید👍