با کمال تشکر از اساتیدی مثل این مهسا خانوم که باعث شد ملت نیان سمت پای و ما 7500 تا پای کاسب باشیم ، خداوکیلی یه 207 در حد صفر خریدم عشق میکنمممممممم تازه 3400 تا پای دارم که قفله ده ماه دیگه آزاد میشه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا فشار بخورین اونایی که میگفتین کلاهبرداریههههههه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
داداش حلالت باشه من کلا 7500 تا داشتم که 4000 تاش آزاد بود فروختم دادم 207
پای عشقههههههههههه
خانم صادقی بخاطر مقاله فیکش باید عذرخواهی کنه. الان پای لیست شده و قیمت خوبی هم خورده و آینده بهتر خواهد شد.
سایت ارز دیجیتال هم باید بصورت رسمی عذرخواهی کنه.
سلام پای لیست شد
تمام حرفاش غلط از آب دراومد
سرکار خانم متاسفانه سیاه نمایی در ایران مد شده و هرکسی بخودش اجازه اظهار نظر میکند
باتوجه به لیست شدن رمز ارز پای بهتره از تمامی مخاطبین و پایونیر عذر خواهی کنید.
آریا حکی
عزیزهای پای دار به این شایعات توجه نکنید.عده ای بی سواد مغرضانه دارن مردم را ناامید میکنند.پای در حال حاضر توسط افرادی استخراج میشه که از نظرمالی متوسط به پایین هستند.و کشورهای نسبتن نیمه پیشرفته ان. ولی به خاطر این شایعات و موارد دیگر پای دراختیار افراد ثروتمند و کشورهای ابرقدرت قرار میگیره.مراقب سیاست ثروتمندان باشید تا پای های شما را از شما نگیرن.دنیای بدون پای دنیای فقره ارادتمند شما نیک بیان استاد دانشگاه صنعتی شریف
من که با این حرفا دلسرد نمیشم ولی بخاطر دلسرد کردن عده ای این برنامه ارز دیجیتال را از گوشی خودم حذف میکنم البته اولش امتیاز منفی میدم
قشنگ معلومه که داری راست میگیا،پای هم بلاکچین مخصوص خودشو داره هم ولت اختصاصی ،یکم تحقیق کن اطلاعاتت رو بروز کن بعد مطلب بزار عزیزم،من خودم احراز هویت کردم و به کیف پولم هم واریز شده،ایشالا ۸ تیرماه هم همه ی بدخواهانش رو شرمنده میکنه که چرا ما استخراج نکردیم این ارز رایگان رو
اخه یه چیزی شنیدی و بلد نیستی میری از جای دیگه کپی میکنی اولا پای بخواد از سی پی یو و گرافیک گوشی برای ماین بیت کوین استفاده کنه اون گوشی چنان داغ میکنه طی یه مدت میسوزه دوما خوب مطالعه کن بعد بیا اراجیف بنویس به نظرم پای حذف کن
سالها پیش این مطلب نوشتن الان که پای بهترین پیشرفت ها رو کرده سر زبون همه عالم هستش از خجالت مطالب به روز نمیکنن بیسوادا ![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان توجه داشته باشید اینایی که اینطوری میان بدون اطلاعات و مرجع همینطوری محتوا تولید میکنن دو دسته هستن: یا اون 24 کلمه امنیتی کیف پول و گم کردن یا نام کاربری و پسورد ورود به برنامه رو فراموش کردن. نات کوین رو هم خیلی ها گفتن اسکمه و الکیه ولی دیدین که تبدیل بع nft شد و خرید و فروش میشه.
سلام و عرض ادب منبع نظرات شما احترام میگذارم ولی تیرماه 1403شما حتما از گفته های خودتان پشیمان خواهید شد چون شما درک درستی از ارز پای که دارای بلک چین خیلی قوی که توان انجام 200000تراکنش در ثانیه را دارد پا به عرصه گذاشته و هدفش لیست شدن تو صرافیها نیست بلکه خودش به عنوان ارز پایه وسیله مبادله انواع کالاها خواهد بود ویک قیمت ثابت خواهد گرفت .
برای پذیرش ذهن شما معنی استخراج وقتی درسته که مشابهی براش پیدا بشه؟ یعنی استخراج حتما باید به معنای خرید ماینر باشه ، صرف هزینه های گزاف باشه و مصرف بیرویه انرژی و آسیب های زیست محیطی مربوطه باشه؟
مدل استخراج پای یک نوآوری در ماینینگ در حوزه ارز دیجیتال محسوب میشه و اینکه آیا ذهن بپذیره و یا ردش کنه به موارد مختلف روانشناسانه مربوط هست.
پای اومده تا امکان بهره وری از ارز دیجیتال رو برای همه ی اقشار جامعه قابل دسترس کنه و امکان موفقیت پروژه باتوجه با خط زمانی بسیار بسیار زیاده.
هنوز هم امکان استخراج وجود داره کسانیکه از این فرصت رایگان استفاده کردند بهره اش رو میبرند و کسانی که تلاش برای تخریب pi network میکنند زمانی به اشتباهشون پی خواهند برد.
ما گفتیم شرط بلاغ تو خواه پند گیر و خواه ملال
سلام دوستان من انتطارشو نداشتم اینقد قوی طاهر بسه من هزار تا داشتم متاسفانه پاکش کروم ولی الان دوباره شروع کردم الان ۱۵۰ تا دارم تا چند وقت دیگه خبر بمبی از پای خواهید شنید که همه جا پس لرزه خوااد زد این حرفمو یه جایی بنویسید
امیدوارم شهامت این رو داشته باشی وقتی به ایمان کامل رسیدی که گند زدی و دوزار حالیت نیست و چیزی جز یه بیسواد پرادعا نیستی با شهامت بیای بگی من اشتباه کردم حرف مفت زدم و دلیلش بیسوادیم بود، از همه جالبتر اینکه نوشتی وایت پیپر گنگ و پر از اشتباه، بعد تو استاد کریپتو فهمیدی که پر از اشتباهه و مهندسای طراحش نفهمیدن، اوکی به زودی معلوم میشه، امیدوارم شهامتشو داشته باشی بیای زیر مقالت بنویسی من یه بیسواد مدعی هستم و اشتباه کردم، بعد هم برنامه رو نصب کن و ماین کن
میشه دوستان مطلع بفرمایید زمان قابل خرید وفروش شدن رمز ارز پای چه زمانی است و قیمت احتمالی چه عددی است
لطفا درمورد هردو اگه مستند یا منطق دارید بگید نه روی هوا
فعلا برو مشقتاتو بنویس
حالا برو مشقتاتو بنویس
نات کوین تو ۱ ماه خرید و فروش شد!!نات کوین ربطش با این پروژه کلاهبرداری تو چیه؟