دوستان من روی ۲۰۰۰ تومن خرید زدم بنظرتون الان بفروشمش یا وایسم بیشتر بریزه ؟؟ یکی از دوستان اینجا گفت الگوی مرد به دار آویخته رو زده رفته واسه الگوی دسته فنجون ، منم خوب متوجه نشدم سریع رفتم خریدم ، الان الگو زیره نافه ، میترسم نفروشم برسه به موچ پا…
گیری کردیم وسط یه مشت رمال و فالگیر
توروخدا فارسی صحبت کنید .
یارو از تراست ولت هی بهش ایمیل میدن جان ناموست اقلٱ یه ترون بخر بریز تو کیف پولت خالی نمونه ، بعد میاد اینجا میگه بخرید تا دیر نشده ، آخرشم میگه این نظر شخصی منه مسئولیت خرید با خودتونه ،
اینا چی میزنن؟؟
نفروش برادر یک ماه صبر کن حالشو میبری فقط صبور باش
الان الگوی پاشو ادای حال بدارو در نیار شکل گرفته حواست باشه
دوج صعودیه …
با یه پولبک نترس
شمام نبایستی با حرف این و اون ترید کنی وقت بزار آموزش ببین_اینجا پر از آدمای معمولیه!!!
روی ۲۰۰۰ که خریدی توی قله بود !
حد ضرر را قرار میدادی ۱۸۰۰ میفروختی .
بعد یه اصلاح بزرگ میخریدی …
اونوقت سریع سود می کردی …
چرا حد ضرر نداری؟ هی چش میندازی بالاخره میره بالا که فایده نداره …
در کل نگران نباش …
۵ روز دیگه این پیام را ببین …
مطمئنم سود خوبی کردی حتی شما که توی قله خریدی …
اگر حوصله صبر نداری … درجا بفروش و وقتی دیدی حجم بالایی میخوره بخر و یا بشین ((((توئیت ایلان ماسک که اومد بخر )))))
سلام از کجا خرید میکنید و از چه کیف پولی استفاده میکنید؟!!
خرید کردی بدون تحلیل با حرف مردم
بیخیالش باش میره بالا
دوج برخلاف کل بازار عمل میکنه
جناب زارع نفروشید و با همین قیمت ۲۰۰۰ تومان نگاه دارید به زودی از این سقف عبور می کنید.
منبعد خرید و فروشتان بر مبنای اظهار نظر دیگران قرار ندهید.
دوستانی که در بحث ارز دیجیتال کم حوصله باشند و صبر پیشه نکنند و بخواهند از این پله به پله دیگر سریع بپرند چنانچه ضرر نکنند سود مناسبی هم نخواهند داشت.
پس کمی حوصله کنید و بیخیال فروش بشوید.![]()
دمت گرم کلی خندیدم ، باحال بود.
خواستی بفروشی خریدارم
این بازار دودسته آدم داره یک تحلیل گر ها که ۲۰درصد هستن دو افرادی که میان فقط یه پولی بذارن حالا تا خدا چی بخواد شاید دو تا معامله خدا براشون بخواد ولی معامله سوم رو دیگه معلوم نیست چی بشه اونایی که میان میگن سرو شانه زده و … ۲ حالت دارن یا نمی فهمن چی میگن یا تحلیل گرن ولی ۹۰ درصد تحلیل گرها انقدر وقت ندارن که بیان اینجا بنویسن مگر برای طولانی مدت کار کنن
دوست من چرا باید بفروشی،، سرمایه گذاری کردی تا سود نکردی نفروشش هر بازاری باید صبر کنی تا به سود دلخواهت برسی
یه مشت بیکارن عزیز,بخون,مطالعه کن,تحقیق کن,ببین,تجربه کن و یاد بگیر این مردم برا خودشون خونت رو توو شیشه میکنن,حرف کسی اینجا معتبر نیست حتی من
فقط وقتی تو ضرری گاهی باید صبر کرد اونم خود دانی
نفروش نترس صبر کن ![]()
برادر شما به حرف هیچکس گوش نکن. حتی روی حرف خود ایلان ماسک هم باید ۵۰ درصد حساب کرد. کار کلا ریسک هست. ولی با توجه به تجربه ارزهای مشابه احتمال خیلی شدید این ارز تا آخر امسال(میلادی) ۵۰ سنت رو رد میکنه. یعنی بیش از ۱۲ الی ۱۳ هزار. یشتر از اون هم شاید بشه. همونطور که ۲۰۰ تومن بود فرداش شد ۱۸۰۰ تومن. ولی ولی برادرانه میگم بهت که اگر عجله نداری و میخای درصد سودت بالا بره تا ۶ ماه دست نزن. یه اصطلاح هست که میگه بازی ارز پول رو از آدمهای عجول میگیره انتقال میده به آدمهای صبور. موفق باشی