سلام
دیشب کامنت گذاشتم و پیشنهادات ذکر شد ونتیجشو همین الانم با وجود اصلاح امروز بعد از ظهر میتونین مقایسه کنین این وسط در جواب یه عده تازه به دوران رسیده هم خودشون معرفی کردن.من وی آی پی که حق اشتراکش ماهیانه ۸۰ دلاره دارم ولی یه مقداری از اطلاعات رو رایگان براتون میذارم.سیگنال باینانس اختصاصی وی آی پی بود که سه روزه ۱۲۰ درصد داد ولی یه عده واقعا بی لیاقتن و همین یه مقدار راهنمایی هم زیادشونه
بازار نیاز به اصلاح داره و بزودی با سال جدید چینی اصلاحهای بیشتری خواهد داشت خصوصا اتریوم.
اونایی که از بورس با ضرر خارج شدن و وارد این بازار شدن امیدوارم ضررشون بیشتر نشه
اولین استراتژی توی هربازاری حفظ اصل سرمایه و بعد سود کردنه.مواظب سرمایتون باشین.
امروز روز خوب وپرسودی بود.
تعصب مساوی با ضرر خواهد بود
یاعلی
سلام دوست عزيز من هميشه راهنمايي هاي شما رو استفاده كردم بخاطر يه عده مارو بينصيب نذارين اگه راهنمايي كنين وصعيت اتريوم چطوره ممنون ميشم يه دنيا
اتفاقا مواردی که شما ذکر کردین تا الان، بیشترشون کاملا با تحلیل و درست بوده، اگر می گم بیشترشون، چون تونستم یکسری از کامنت هاتون رو نگاه کنم از موقعی که متوجه دقیق بودن صحبتهاتون شدم (حدود دو سه هفته) که واقعا خیلی عالی بودن و برای خودم سوال بود که چطور اینطور دقیق ارزیابی کردین
من که خیلی استفاده کردم و امیدوارم باز هم راهنمایی بفرمایید
سلام داداش شبت بخیر من تازه وارد ارز دیجیتال شدم الان چی خوبه بگیرم لطف میکنی راهنمایی ایم کنی
اگه راست میگی حرکت بعدب اتر بگو
سلام داداش ،این سایتی که ازش سیگنال میگیری معرفی میکنی به ما
کاملا صحیح در درجه اول ضرر نکنی بردی …
آقا حمید اگه میشه اون کانال رو معرفی کن ما هم عضو شیم
چه طوری عضو کانال vip بشم؟
داش از بین کاردانو ولایت کویین و باینس کدوم تو دراز مدت سود خوبی میده ؟ یا نوسان گیری
از چ طریق میتونم با شما در ارتباط باشیم ؟ لطفا
به ما هم وی آی پی معرفی کن
درود بر شما
فکر میکنید روند نزولی تا کی ادامه خواهد داشت؟
سلام.متشکرم .لطفا تحلیل هاتون رو بگذارید تا بقیه هم استفاده بکنند.
سلام حمید رضا
ی کم شفاف تر درباره بیت و اتریم تحلیل کن ببینیم .الان واسه خرید خوبه …یا نه پایین تر میاد ؟
سلام وقت بخیر
من یه مقداری سرمایه دارم تا شب عید هم نیازی ندارم بهش میشه بگی چه ارزی بخرم . ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام ..سال نو چینی کی شروع میشه؟قبل شروع سال نو بایستی سرمایه تبدیل به تتر کنیم؟من تو ضرر هستم هنوز راهنمایی کنین ممنون میشم …اگر گروه وی ای پی ام دارزد ممنون میشم لینکشو بفرستید
یه کانار تشکیل بدین اعلام کنین هر کی خواست عضو بشن… حالا با هر شرایطی …،
ب ترتیب
کاردانو
بایننس
لایت
البته منتظر اصلاحشون باش