هشدار: کلاهبرداری در کیف پول اتمیک

دوستان کیف پول اتمیک استفاده نکنید مدیر کیف پول و اپراتورها ظاهرا هکر و دزد هستند و در مبادله و تبدیل تداخل بوجود میاورند بعد از تداخل و واریز نشدن شما را مجبور به ارتباط با گزینه ساپورت در پشتیبانی میکنند بعد از وصل شدن با ایمیل،تلگرام،واتس اپ و انلاین از شما آیدی تراکنش را میخواهند بعد از ارسال و تکمیل کردن تیکت کیف پول تان را خالی میکنند و پاسخگو هم نیستند،متاسفانه کیف پول من دو واحد بیتکوین و یک و نیم واحد اتر ۳واحد بایننس و دوج همگی در عرض چند ثانیه خالی شد،سرمایه تان را از کیف پول اتمیک بیرون بکشید البته اگر اجازه دهند با تداخل در انتقال سرمایه شما را گروگان میگیرند تا تیک را تکمیل کنید،به هیچ وجه با پشتیبانی ارتباط برقرار نکنید که مثل من به خاک سیاه نشینید
من وظیفه اطلاع رسانی دارم
نظرات را در سایتها بخوانید افراد غیر ایرانی هم هک شده اند و مدیران سایت میگویند بما ربطی ندارد،
ادمین محترم انتشار بده
پول کاربران به گروگان گرفته شده
من بعد از ۷سال فعالیت در ارز بزرگترین اشتباهگ نصب این کیف پول بود

شما نسخه اندروید اونو از گوگل پلی دریافت کردی که نسخه جعلی اونه و برای دانلود باید به سایت خود اتمیک والت مراجعه کنی و نرم افزار اونو نصب کنی میبینی هردو باهم نصب شدن

پول نداشتی کیف سرد بخری؟

من از سایت اتمیک به گوگل پلی وصل شدم و از اونجا دانلود کردم
مدیران سایت خودشون قبول دارن که هک شدم منتها میگن بما ربطی نداره

سلام داداش کیف پوال اتمیک یعنی چی؟

من هک شدم توی کیف پول اتمیک ۴۰۰۰دلتر ارزهام رو دزدیدن تیم پشتیبانی
اگر هنوز داخل کیف پول اتمیک گیر افتاده اید یعی کنید پولتان را بیرون بکشید و مبادله نزنید و حتی الامکان با ادمین ارتباط برقرار نکنید

اخه امید جان توی گوگل پلی یه کیف پول اتمیک با یه ایکون بیشتر وجود نداره جعلی چیه؟
پول ملتو دارن میدزدن برید ریپورت کنید این کیف پول لعنتی رو منو بیچاره کردن تمام پولامو دزدیدن

دقیقا منم همینطور وصل شدم