دوستان کیف پول اتمیک استفاده نکنید مدیر کیف پول و اپراتورها ظاهرا هکر و دزد هستند و در مبادله و تبدیل تداخل بوجود میاورند بعد از تداخل و واریز نشدن شما را مجبور به ارتباط با گزینه ساپورت در پشتیبانی میکنند بعد از وصل شدن با ایمیل،تلگرام،واتس اپ و انلاین از شما آیدی تراکنش را میخواهند بعد از ارسال و تکمیل کردن تیکت کیف پول تان را خالی میکنند و پاسخگو هم نیستند،متاسفانه کیف پول من دو واحد بیتکوین و یک و نیم واحد اتر ۳واحد بایننس و دوج همگی در عرض چند ثانیه خالی شد،سرمایه تان را از کیف پول اتمیک بیرون بکشید البته اگر اجازه دهند با تداخل در انتقال سرمایه شما را گروگان میگیرند تا تیک را تکمیل کنید،به هیچ وجه با پشتیبانی ارتباط برقرار نکنید که مثل من به خاک سیاه نشینید
من وظیفه اطلاع رسانی دارم
نظرات را در سایتها بخوانید افراد غیر ایرانی هم هک شده اند و مدیران سایت میگویند بما ربطی ندارد،
ادمین محترم انتشار بده
پول کاربران به گروگان گرفته شده
من بعد از ۷سال فعالیت در ارز بزرگترین اشتباهگ نصب این کیف پول بود
پول منم این برنامه برد بدبخت شدم
سلام دمتگرم خوب گفتی باید اطلاع رسانی عمومی باشه
اتمیک والت یک مدته بروز نیست و قیمت ها رو درست نمایش نمیده و کمی ترون داخلش داشتم خواستم انتقال بدم به صرافی داخلی مراحل رو طی کردم و ادرس کیف داخلی درست دادم اما ۴۸ ساعت گذشت و انتقال ندادند و خدا رو شکر همه دارایی ام تو صرافی داخلی هست فعلأ … اتمیک والت
خیلی مراقب باش مثل من هک نشی،پولتو بکش بیرون داداش
احتمالا از.نسخه جعلی اتمیک استفاده کردین بله درسته نسخه جعلیش به تازگی وارد گوگل پلی استور شده و تشخیصش از نسخه اصلیش فقط امتیاز بسیار پایین نسخه جعلیشه و دانلود حدودا هزار نفر البته فکر کنم سریعا از گوگل استور برداشته بشه وگرنه کیف پول اتمیک از کیف پولهای با امنیت بالا و محبوبه اگر هم میخواهین این کیف پول.رو دانلود کنین از خود سایتش دانلود کنین
منم این نسخه فیک رو توی پلی استور دیدم ولی امروز که نگاه کردم پیداش نکردم