مثل اینکه دوج کوین براتون درس عبرت نشده
حالا کاری به تحلیل نادرست این بابا ندارم
اما دقت کردین هر موقع بورس ایران سقوط میکنه در مقابل بیت رشد میکنه؟
این روند رو رصد کنید جالبه حالا چرا من فکر میکنم ملت دارند پولاشون رو از بورس میکشن بیرون و وارد خرید بورس میکنند همونایی که سیگنال بورس ایران میدادن حالا برای جبران باختشون دارند نوسان گیری در بیت میکنند
استراتژی این ارزدیجیتال بر حسب عرضه تقاضا هست پس روند سعود میگیره بی شک اما ایرانیها دنبال نوسان گیری و جبران خسارتشون از بورس ایران در بیت کویین هست
اینجارو گند نکشند خوبه
نميگم دروست ميگه ولي بدم نميگه بيت كوين پول بي پشتوانه
من و شما پول ميديم چي ميخريم
پول مجازي اگر قرار باشه همه بيان بيت كوين يا ارز مجازي بخرن وبا اين پبش فرض كه روز به روز اين ارزها داره ميره بالاتر كل اقتصاد دنيا از هم ميپاشه كه و حكومت ها اجازه نخواهن داد كه اين اتفاق بيفته مطمئن باشيد يه جا جلوشو خواهند گرفت
داداش شما نخر
اصلا اینجا چیکار میکنی کنار ما مفت خورای اقازاده ؟؟؟
بودو بورو پیشه هم فکراو همنظاری خودت.
شماها اونایی هستید که میگن خرما بده ولی خودشون خرما میخورن یواشکی:wink:
از رو هم نمیره
هرکس به ارز دیجیتال رو نیاره از خرم خر تره مثل اینکه صد سال پیش میگفتن بریم مریخ همه میگفتن طرف مشکل داره این ادما همون ادم ها هستن هر کس فکر میکنه بدرد نمیخوره نخره اینجا چیکار میکنه حرف مفتم میزنه
سلام عزیز این نگرش که ارز دیجیتال وجود خارجی نداره پس می ریزه یکم خالی از لطفه چون قطعا دنیای اینده به ارزهای دیجیتال مربوطه . الان در بازار اقتصاد جهانی دلار مطرحه ولی تحولات ترامپیزم سبب شد که حتی متحدان امریکا هم تمایل چندانی به رفتن زیر سیطره دلار نداشته باشن چون اینجوری امریکا هر کاری بخواد با اقتصادشون می کنه زمزمه های کنار کذاشتن مبادلات دلار از سیستم جهانی با همراهی و چین ،بیم خروج کشورها از اقتصاد دلاریزه رو به دل امریکا انداخت شاید بی دلیل نباشه که با خروج زودهنگام ترامپ همراه بودیم و سخنرانی تازه بایدن و تاکید بر همگرایی اروپا و برگشت به بازی نه یکسر سود امریکا خودش دال بر این موضوعه؟دقت در تاکید موکد بایدن به برگشت امریکا و لزوم همگرایی با متحدان اروپایی خود گواه بر ترس امریکا برای رفت کشورها به سمت خروج از مبادلات دلاریست خوب بهترین جایگزین که بتونه سیاستهای تحمیلی یک اقتصاد تک قطبی رو برطرف کنه رفتن به سمت ارزهای دیجیتال هستش !!
ارز های فیات هم بی پشتوانه هستند دوست من.چه ارزهای فیات،چه طلا و فلزات دیگه و چه ارزهای دیجیتال تماما دارایی هایی هستند که بر اساس تفکر مردم و عرضه و تقاضا ارزش پیدا میکنن.
اقتصاد دلاری نابود میشه
تحلیل بسیار عالی و نزدیک به حقیقته
چون خاندان های ثروت بخصوس یهودیها نمیخوان محدود به جغرافیای خاصی باشن
و ثروتشون وابسته به تصمیمات سیاسی و مناقشات بین دولت ها باشه
جيب كسي نميره با سرمايه گزاري ارزش ارز رو بالا ميبري وقتي بالا رفت ميتوني برداشت كني