بحث و گفتگو پیرامون «نامه نماینده مجلس به رئیس‌جمهور: بیت کوین و رمزارزها از بورس جلو زده‌اند، جلوی آنها را بگیرید!»

نکنه بعد اون داستان دوباره توقع دارین مردم بیان تو بورس ؟ :sweat_smile::rofl: بابا سنگ پاقزوین کم میاره جلو اینا

ما کاملا آماده ایم که نابود بشیم… بفرمایید معطل نکنید

اول که همچه کاری بایید کلی تایید بشه دوم خودتو ناراحت نکن بازار ارز خوب شد که مردم به این بازار رو اوردن .که شاید این بورس رو درست کنن یه که سرماییه مردم برگرده

دقیقا منم دارم حرص میخورم به صرافی هم نوشتم موضع شما چیه میخونن ولی جواب نمیدن😔

یه بلیط به ترکیه میگیریم
اونجا با خودمون دلار وارد میکنیم

احتمالا یکی از سهام داران بورسه! کچل!

وقتس رای میدید فکر ایناشم بکنید. واقعا رای دادن به هر کسی تو این ممکلت به ضرر مردمه. تاکید میکنم به هررررکسی

میگن برگردین بورس هنوز خوب تیغ نزدیمتون

من که همرو از کشور خارج کردم

مردم هرکجا بخوان سرمایه شون میزارن و از جایی که قبلا ضربه خوردن دیگه وارد نمیشن پس بیخودی برای بورس تلاش نکن

نامه ابن زیاد به معاویت بن سفیان

خدارا شکر این یه قلم دیگه دست اینا نیست که گند بزنند بهش

اشتباه ترین کار.مگه داریم تا این حد حماقت!
من و امثال من اگر خودتون رو بُکُشید هم وارد بورس خراب شدتون نمیشیم:enraged_face::enraged_face::enraged_face::enraged_face::fire:
ما اینهمه اینجا سرمایه گذاری کردیم.با اینکار شما اگر کوچکترین ضرری ببینیم ازتون نمیگذریم.
لایک رو به ۱۰۰ برسونید:fire::enraged_face::fire::+1:

لیدر های ناصالح :joy::joy::joy:

شک دارم به خدا اعتقاد داشته باشید، ولی من دارم و میگم خدا ازتون نگذره.
خدا خودت کمک کن
یا خدا

جرات نمیخواد،حماقت میخواد

تو بورس که مردم رو بد بخت کردین و هرچی داشتن ازشون گرفتین اینجام نمیزارید یه اب خوش از گلوی مردم پایین بره ؟!
درگاه پرداخت سایت های شرط بندی که روزانه ملیارد ها تومن پول جوون های مردم رو بالا میکشن و از کشور خرج میشه رو نمیبندین چون خودتون ازش سود میبرین ولی اینجا چون مردم کشورتون دارن ازش سود میبرن میخواید درگاه پرداختش ببندین؟تف بر شرفتون زالو ها

این ارز چند برابر بر میگرده داخل کشور

از این دولت بعید نیست از فردا نزارن یک دونه صرافی خرید و فروش کنه اخه اینحوری کسی پول داخل بورس نمیبره تا اینها بتون به دزدی و خالی کردن جیب مردم ادامه بدن باید بلخره جیب اقا زادها پر بشه

اینا از بس بیسواد وعقده ای هستن و آینده نگر نیستن فقط بفکر جنگ و دشمنی هستن.میخواد بگه خیلی میفهمه. از آمار سرچ گوگل نتیجه گیری کرده.دگه هر کاری کنید آنهایی که تجربه بورس مضخرفتان را دارن پولشونو تو بورستان نمیذارن.۷۰ درصد سرمایه ام را آب کردید تو بورستان