با عرض سلام
داشتم از کوکوین انتقال میدادم که اینو نوشت ممنون میشم یه کمکی کنید
Your request is under review and is expected to be completed within 1–3 days. If you have any questions, please contact customer service.
یه ایمیلی هم زده میگه اطلاعات میخواد باید چه بکنم ؟
صرافی mexc هم مناسبه در حال حاضر…
کوکوین هم تاحالا پول کسی رو نخرده
اگه اسپات هست که انتقال بده به کیف پول تو بولران برگردون به یه صرافی مطمئن و بفروششون
پولو نخورده کم کم داره میخوره نمونش من گه گیر افتادم اتریومو بلوک کرده میگه بیا احراز هویت بکن اجازه انتقال نمیده به نظرم سریعتر ازش بکشید بیرون داره خطرناک میشه
سلام.
من یه مدته نمیتونم به کوکوین لاگین کنم که پولم رو بردارم . پسوردم رو همیشه از پسورد منیجرم برمیداشتم و تغییر نکرده. قبلا لاگین میشد ولی از قضیه ی احراز هویت به بعد دیگه نتونستم لاگین کنم میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟
حالا خواستی یه نظری بدی.ما که 2ساله تو کوکوین هستیم چیزی ندیدیم جز خوبی.حتما ژائو کثیف خوبه
سلام من امروز متوجه شدم که باید احراز هویت بکنم چیکار باید بکنم برای انتقال دارایی هام کسی میتونه کمک کنه؟
صرافی کوینکس برای ما ایرانیا بهتره تا الانم هیچ مشکلی نداشته
صرافی مطمئن، بزرگ و بین المللی با گردش بالا که پای کاربر ایرانی و پای نپذیرفتن kyc وایساده و حاضر شده به خاطرش فعالیتش تو آمریکا رو محدود کنه کوینکس هست
من هیچ دلیلی نمی بینم کسی از این صرافی استفاده نکنه! خصوصا اینکه استخر ماینینگ پشتش وایساده و اعتبارش هست، آدم دست و دلش نمی لرزه که ورشکسته بشه
کوکوین فقط دزدی بلد بود ،فقط از صرافی کوینکس استفاده کنید و ترس از خودتون دور کنید.من الان ۲ ساله با کوینکس هستم تا الان مشکلی نبوده.
سلام، به نظرم بین گزینه های ممکن، کوینکس میتونه انتخاب بهتری باشه با خدمات خوبی که میده من شخصا تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
اگه توی جامعه کریپتوی ایرانی یه صرافی باشه که همه جور خدماتی رو بده قطعا کوینکس هست، چراکه نه تنها بن نکرده بلکه زبان فارسی رو هم برای کاربران فارسی زبانش اورده، از طرفی یه پلتفرمه که روز به روز داره پیشرفت میکنه از کیف پول ویاولت که بخش غیرمتمرکزش هست تا صرافی که متکرکز هست تمام خدماتش از دیفای و استیک تا سواپ و فیوچرز رو داره و همیشه هم اپدیت میکنه، به نظر من بهترسن صرافیه که بی ادعا داره فعالیت میکنه و دقیقا مثل خصوصیات بلاک چین هست یعنی بدون سانسور و محدودیت، شعار خودش هم بدون محدودیته
سلام به تمامی هم وطنان مظلومم که حق استفاده از یک بستر مناسب در کریپتو عم ازمونگرفته شده دوستان راجب بقیه صرافیا اطلاعی ندارم اما در کوینکس به دلیل حجم پایین معاملات اکثر اوقات سایه های بلند میندازه و بدون اینکه قیمت به حد ضرر رسیده باشه از معامله حارج میشید چندین بار اینو تجربه کردم