یه سوال منطقی دارم از دوستان میخام جواب منطقی بدین ، بیت کوین الان حدود پنجاه هزار دلاره ، و به نظر خیلی از دوستانی که اهل تحلیل هستن و با فرمول طلایی میگن بیت ۷۰ ، ۸۰، ۹۰ میزنه من میگم اصلا صد هزار رو میزنه سال ۲۰۲۱ که به نظرم هیچوقت نمیتونه حداقل امسال بزنه اما میگیم میزنه ، الان خیلی ارز های دیجیتال هستن روزانه ۳۰ درصد تا پنجاه درصد دارن مثبت میزنن شما اگر پول که تو بیت داشتی دو ماه پیش وی چین خریده بودی الان پنج برابر بود، و ب شدت عالی هست ، و بنیاد دار ، به نظر وقتی میشه الان فصل رشد الت کوین ها روزانه سود منطقی گرف ، صرفه با بیت نیست بعضی الت های ک بعد چند سال مقاومت اشون شکوندن بخری و هفته ای سی چهل درصد سود بگیری تا شاید سال دیگ سالانه چهل درصد رو بیت بگیری؟ الان داره دامیننس بیت کم میشه ب زودی مهاجرت ب سمت الت کوین ها شروع میشه ، فراموش نکنید ما سود میخایم نه تعصب
پیشنهاد برای خریدتون چیه ؟
هنر اصلی اینه که حس بازار رو درک کنی, مثلا از مارس 2020 تا سپتامبر, فصل آلتکوین ها بود که رشد آنها بعد از ریزش وحشتناک بازار در شروع کرونا رو رقم زد. بعد از سپتامبر تا دسامبر و ژانویه ورود سرمایه بالا فقط در بیت و اتریوم بود و آلتکوین ها اکثرا در حال خروج سرمایه و فشار فروش بودند. و الان تا حدودی رشد های چند برابری آلتکوین ها و کاهش دامیننس بیت حال و هوای فصل آلتکوین ها رو داره نشون می ده.
موضوع اصلی اینه که تنها گردانندگان بازار یا دست کم از ما بهتران تو این حوزه می دونند کی وقت ورود در کوین های اصلی مثلا بیت و اتریوم و هولد در بازه زمانی مشخص است و چه زمانی وقت ورود در آلتکوین ها.
در آخر باید ذکر کنم همانطور که رشد آلتکوین ها چندین برابر هستش, ریزش اونها هم بسیار شدیده. برای مثال بازار اول تا اواسط سپتامبر 2020 رو یه چک بکن..