بحث و گفتگو پیرامون «در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد: مردم وارد حوزه ارزهای دیجیتال نشوند!»

دنیای رمز ارز یعنی غیر متمرکز گیریم ببندید پلمپ کنید خودمون شخص به شخص چنج ریال به تتر یا هر ارز دیگه انجام میدیم
من ریال دارم میخام تتر بخرم کی تتر داره
خیلی ساده هست که هدف بیت کویین یعنی حذف واسطه
پس اصلا جای نگرانی نیست
امروز رفیقم با ۵۰میلیون تومان میخاست ثبت نام کنه گفتم صرافی ایران ثبت نام نکن تراست ولت وصل کن ادرس تتر بده به من تتر برات واریز کنم ریال بزن به حساب به همین راحتی
داروغه چیزی گیرت نمیاد برو دنبال تیله بازیت

واقعا چقد دلسوزانه به فکر دارایی های مردم هستید.. تحسین میکنم…

اما کاش در ایام کرونا همچنین به فکر اون پرستاری باشید که الان دو ماه حقوقش نگرفته… 24 ساعت تو بیمارستانه که از جون شما مراقبت کنه…

ما که رفتیم برای حقوق 4000 دلاری…

بقیه هم بیتاتون چنج به دلار کنید و از دنیای اطراف لذت ببرید..

مثلا شما که روی بانکهای قرض الحسنه نظارت داشتید و پول مردم رو خوردند و بردند، چه کاری انجام دادید؟ شما که دم از نظارت میزنید بعد از چهار سال هنوز اصل پول رو هم نتونستید پیدا کنید.

بجای آگاهی رسانی میان از اساس مردم رو میترسونن و نمیدونن هرچی اینا بگن مردم برعکسش انجام میدن. وقتی کسی با آگاهی وارد بشه چرا که نه ؟ کی از پول بدش میاد ؟

مملکت که نیس سر گردنه اس دارن مردم رو گروگان میگیرن خدا بدادمون برسع

تجربه نشون داده مسئولین وقتی رویک چیزی زوووم میکنن معلومه یک خبریه برای مااااااله کشیدن روتورم ماله رمزارزها خیلی ماله خوبی نیست عزیزم نمیپوشونه نهایتش اینه که صرافی های داخلی روببندیدکه اونم بعدچندوقت باتحت نظرگرفتن خوشون بازمیکنن ترسیدن سرش بی کلاه بمونه
دوستان نگران نباشیداین بازی برای اینه که دل من وشماخالی بشه وازاین بازارخارج بشید.

دقیقا برعکس نظر این کار شناسان خود فروش عمل کنید همه این اقدامات بدلیل ترس از افزایش نرخ ارز و فرار سرمایه تز بورس و تولید بسمت رمز ارزها است شک نکنید

شما کارشناسان محترم لطفاجلوی نوسان بازار خیار ،گرجه ،پیاز و سیب زمینی را بگیرید که هر از چند گاهی تا ۶۰۰ درصد نوسان از خود نشان می دهد و جیب اشخاصی را پر می کنداز مرام اسلام اینکارها دور از انتظار است. هموطنان عزیز سیاست گذار زمانی یک سیاست را اجرا می کند که اون بازار در ریزش و ضرر باشد و افراد زیادی زخمی شده باشند بعد چهره ای پدرانه و دلسوزانه به خود می گیرند و قوانین مورد نظر را اجرا می کنند دلیل انجام اینکارهم جلوگیری از اعتراضات مردم هست که چرا اونها را از تکنولوژی روز دنیا به دور نگه داشتن البته اینبار به دلیل نو بودن و تغییرات سریع تکنولوژی عقب ماندن درسته در هر بازاری اصلاحی هست نگه دارید تا حالا هیچ کس ضرر نکرده در این بازارها به سوابق ده ساله اون نگاه کنید نگذارید در ضرر و منفی بودن ماهیگیری کنند و دلسرد یک درصد هم تمام صرافی ها بسته بشه مثل همین انجمن برای تبادل ریالی و دلاری کنارهمدیگر هستیم بقیه تبادلات هم صرافی های خارجی با کارمزدهای کمتر

با اختلاف بهترین کامنت :joy::joy:

عالی بود افرین ممنون از راهنمایی شما

بله مردم وارد ارزدیجیتال نشوند چون دیگه عزیزان دسترسی ندارندمال مردم رابخورند..وارد بورس بشن تا راحتر بتوانند بخورند

تو که نمیتونی همیشه به آشنا بفروشی،اگه بخوای با غریبه معامله کنی اعتماد میکنی براش بیت کوین واریز کنی؟؟
شهر بدون داروغه جولانگاه آدم های خلاف کار میشه.
باید یک ناظر باشه رو هر فعالیتی،چه میخواد یه کارخونه یا شرکت باشه چه میخواد یه بازار مالی باشه.

در حد و اندازه ای نیستن که نظر بدن در مورد رمز ارز ،
ترید کنید دوستان ، به امید سود بیشتر :folded_hands::blue_heart::blue_heart:

اینا همونایی هستن که گفتن تو بورس ایران سرمایه بزارین

یعنی در این کشور کار رو به جایی دارن میرسونن که جان بی ارزش، و گذشتن از جان ساده و سرانجام عملی بشه …
توی بورس ارزش پول ها (با تورم) یک ششم شد عملا عقب گرد مالی به بیست سال قبل برای مردم مالباخته در بورس اتفاق افتاد.
حالا که دو زار از ضررها داره جبران میشه میخوان اینجا هم دخالت کنن.
اینجا برای ما جان داره بی ارزش میشه.
نذارید گذشتن از جان به ضرر خودتون برامون بی ارزش بشه!

اصلا مادوسداریم پولمونو توچاه بریزیم به شماچه؟ به شماچه کدوم صرافی خوبه یابده خودمون بهتر تشخیص میدیم .ارز دیجیتال بده؟خودتون وخانوادتون وارد نشید ،فقط دست ازسنگ اندازی بردارید بذارید مردم دوقرون نون بخورن نبندید راهشو

ای مردم بریزید تو بورس فعالیت کنید .مگر شما نمبینید جیب هم وطنان خالی است .مگر نمیبیند که جیب اینا کمی خالی شده .بریزید و بورس را فعال و فعالتر کنیم پولتون هم به باد رفت بدرک بگذار اقازادها بخورن خوش باشن .کافر نباشید.رحم کنید به اینا

مطمعن هستم هیچ خطری نداره همین که به حرف شما گوش نکنیم خودش سوده و خطرش از بورس با صف خرید و فروش بیشتر نیست

حالا که اینو گفته تا میتونیت بخرید شک نکنید سود میکنید

علنن بفرمایید که مردم حق ندارند پول دار شن چون تو بورس تونستین گولشون بزنید و پولشونو نصف کنید و می ترسید برن تو رمز ارزها و پولشون سه چهار برابر شه اونوقتکه دیگه وابسته به شما نیستن و شما اینو نمی خاید