بحث و گفتگو پیرامون «دستور شاپرک به پرداخت‌یارها: خدمات مربوط خریدوفروش ارزهای دیجیتال را قطع کنید»

خدایا میشه یه بمب اتم بندازی وسط ایران و مارو خلاص کنی … نه واقعا مارو واسه چی افریدی جان من واسه …

اگه بهش فکر کنی میفهمی اون سایتها تهش میرسه به آدمایی مثل ساشا سبحانی ، خب ساشا کیه ؟، آفرین حالا جوابو گرفتی؟:joy:

حرف حق جواب نداره:neutral_face:

تو از آن دنیا آمده ای ای ملائکه وحی خداوند است ؟ تورا ستایش خواهم کرد که راست گفتی . بینم چی میدونی از این بازار چیز میزی حالیت هس چیزی که دولت نمیخواد بدون نونت توروغنه عشقی ملائکه عشق:zany_face:

در عوض واسه سایت های شرط بندی مشکلی نداره دقیقا هدف سفره های مردمه

اینا از این زورشون اومده پول ها از بورس میره بیرون و میره واسه خرید رمز ارز
خب کم بورس رو دستکاری کنید مردم پولشونو نکشن بیرون از بورس :person_facepalming:t2:

یعنی خاک بر سرتون اگه از اینجا رفتید بیرون برید بورس ایران

از فردا هر جا پا نمیزاری تتر فروش میبینی ؛ یعنی همه میشن تتر فروش

من از یه کیف پول داخلی استفاده میکنم ببرمش رو کیف پول خارجی؟

اگه پولم رو خارجی ها بخورن بهتره از اینکه دووولت بالا بکشه …با دولت بازی نکن

فقط میشه اینو بهشون گفت ک…

سلام دوستان مرگ خوبه براي همسايه خودشون بيد كويين توليد ميكنند وبرق كم ميارند اذت مصرف ميكنند تا مردم مسموم بشند حالا مردم بدبخت كه خواستن يه لقمه نون براي زنوبچه شون در بيارن حالا براي مردم بدبخت قانون ميگذارند و بازار زيرزميني براي خودشون درست ميكنند تا بتونند تتر بفروشند بجاي دلار خدا يا ما مردم بدبخت نجات بده

تو سربازی یه چیزی یاد گرفتم اونم اینه که، چون میگذرد غمی نیست
نهایتا اینه که بهتون وقت میدن که ارزهاتونو بفروشید و پولتونو بکشید بیرون
ِبعد صرافی ها مهاجرت میکنن به کشورهای دیگه مثل ترکیه و از همون جا براتون چنج میکنن
اگه جمع کردنی بود همین سایت های شرط بندی جمع میشد

قطع نمیشه چون خودشون هم میدونن باز توی دولت بعدی آزاد میشه…

تبدیلش کن به تتر یا بیت کوین کش که کارمز کمی داره بفرست به coinex اونجا تبدیل کن به ارزی که دوست داری ، کارمزدش خیلی کمه تبدیلش میارزه ، بیت کوین کش از کونیکس بخوای به هر جا بفرستی کارمزدش صفره

بابا یکم به دولت فرصت بدید.هنوز دولت الکترونیک را نتونستند راه بندازند و سرعت اینترنتم که افتضاح!!! خوب مردم اگر فردا بگن همه دنیا دارن با بیت کوین پرداخت می کنند ما چرا عقبیم رسواییش به دولت می مونه!!

واقعا جالبه درگاه ارز دیجیتال بسته بشه ولی درگاه سایت های شرط بندی ازاده

من نمیدونم فاز ایرانیا چیه یه روز میان میگن بانک مرکزی بیت کوین رو به رسمیت شناخت یه روز دیگه میان میگن ممنوعه ما که نفهمیدیم چیشده

دلیل گویا موجب هراس است بنابراین درجهت توجیح میتوان ترغیب داشت

شما غلط میکنید ،بی سوادای ■■■■ همیشه از دنیا عقبید ،لابد بورس شما خوبه ک با حیله و نیرنگ کلاه سرمردم میذارید