اینا اگه میفهمیدن …
کاری نداره که کسی که با دانش وارد این بازار شده بیاد بگه من ضرر کردم توی ارزهای دیجیتال اون موقع (که البته نمیتونید )جلوشو بگیرید .
ولی من خیلیا را میشناسم که با دانش و بدون دانش در بازار بورس ایران ضرر کرده اند در صورتی ضرر نکرده اند که واردش نشده اند.
تموم منابع کشور را چپاول کردین حالا نگاهتون به جیب مردمه
شما صلاح دونتون پاره است .اظهار فضل نفرمایید .
سلام دوستان اگ درگاه پرداخت و برداست را ببندن چه راهی هست؟ چکار باید کنیم آیا راهی برای دور زدن هست؟
آره بیارید تو بورس تهران تا دولت بخوره ی لیوان آب هم پشتش،
الان اینها دلشون واسه مردم سوخته یعنی که میگن بازار پرنوسانی است شما که تو بورس تون مردم رو ترکوندید خودتون چی میخواید آخه ازجون این مردم بینوا
انصافا خجالت بکشید مردم شریف ایران را ■■■■■■ حساب کردید. شما حمایت خودتون از ملت شریف را در بورس نشان دادید- بسه دیگه بسه دیگه بسه دیگه
ارزدیجیتال خوبه حتی برای دولت ولی متاسفانه خیلی ازمسؤلین سواد این پدیده رو نمیدونن که اینچنین موضع گیری منفعلانه اتخاذمیکنن
اره میتونی با یه سرافی که خارج از ایران باشع هماهنگ کنی، بالاخره یه راهی پیدا میشه
آب راه خودشو پیدا میکنه
باید گدا باشی تا خوششون بیاد اینا ثروت میخاین چیکار
چون مالیات نمیخورن ازش حرومه
دوستان به نظرم یه کمپین راه بندازیم و نیاز مردم و کشور رو از مسئولین و رهبر خواستار بشیم
مردم چند گام همیشه از دولت جلوترن از مردم به شما در بورس خیلی رسیده شما نگران پول ما نباشید چون دیگه از مردم در ارز دیجیتال بهتون نمیرسه دست و پا میزنید
برا مردم نگرانه خخخخخخخخخ
واای خدااااااا
حرف چرتی گوش نکنید
با سلام
اینا نگران جیب خودشونن نه نگران جیب من و تو
میبینن پول مردم داره تو راهی میره که اینا هیچ اختیاری داخلش ندارن
نه سکه و دلاره که هرموقع خواستن بکشن بالا یا هر موقع خواستن بکشن پایین تا از این راه پول در بیارن
نه بازار خودرو و مسکن که هر موقع خواستن گرونش کنن
نه بازار بورسه که همه بهتر میدونن چه پولایی زدن به جیب از جیب مردم بدبخت
اینجا تنها جایی که تمام اون پولایی که میتونستن مال خودشون کنن از دستشون پریده
پس به هر دری میزنن که مردم تو این راه نیان و تمام این ترس و دلهره هایی که ایجاد میکنن واسه اون بدبخت بیچاره ای که تازه اومده تو این راه
تا پولش رو ببره دودستی به خدمتشون
شما گول اینارو نخورید
به کارتون ادامه بدید حالا تو هر صرافی که میخواید باشید
بیخیال پولتون بشید که پس بگیرید با همون پول کار کنید
یه بیل… خ بدید به آقایون
بیخیال ارز دیجیتال رو عشقه
ثروت اندوزی باعث میشه کارگر و کارمند واسه ماهی سه میلیون روزی دوازده ساعت سواری نده
دقیقا از جان مردیم چی میخوایی؟
نظرات رو که خوندم جالبه… حتی یکنفر با ایشون موافق نبود.
آخه چرا اینهمه کم لطفی؟؟!