نظرات در مورد اصلاح قیمت ارزها

سلام
در جواب دوست عزیزی که عرض کردن با حرف من دیروز فروختن
ابتدا باید بگم پیام رو دوباره بخونن گفته بودم از اصلاح پیش رو نترسین خب این مشخصه که یعنی نفروشین.دیشبم عرض کردم کویینهاتون رو سفت بچسبین
در ضمن من هیچوقت پیشنهاد فروش ندادم.اگر اینجا پیامی دادم فقط و فقط برای سود بیشتر عزیزان بوده.اتر از ۴ روز پیش تقریبا ۱۰ درصد رشد داشته ولی سیگنالهایی که با کلی زحمت و تحقیق همینجا براتون کامنت کردم طی همین ۴ روز همگی بیشتر از ۳۵ درصد الی ۵۰ درصد سود دادن.تازگیها اکثر کامنتهام تایید نمیشه چراشو نمیدونم انگار حساسیت خاصی پیش اومده برای ناظر.به هرحال هرچیزی که اینجا پیشنهاد کردم خودم زودتر خریدم خداروشکر تا الان خوب بوده.در کل با حرف دیگران خرید و فروش نکنین وقت بذارین و علمش رو یاد بگیرین.طی یک پیامی هم در مورد تقسیم سرمایه توضیح دادم که تایید نشد الانم نمیدونم این همه تایپ میکنم تایید میشه یا نه
به شخصه اعتقادی برای سرمایه گذاری کوتاه مدت روی اتر ندارم چون طی ۲ هفته گذشته از بقیه ارزها ۴۵۰ درصد سود گرفتم .پیشنهاد همه قدیمیهای این بازار اینه که اگر علمشو ندارین نوسانگیری نکنین و فقط هولد کنین.
دوستان خواهشن اگر علمشو ندارین نوسان نگیرین و ضررهاتون گردن بنده حقیر نندازین
یاعلی

سلام
من گمان کردم که شما منظورتون اینه که بفروشیم و از وختی هم فروختم بیشتر از ۵ شش درصد سود نکرده خود سهم
ولی اگه ده هزار برابر هم میشود باز میگم دمتون گرم چون حرفاتون منطقی و با استدلاله و کشکی نمیگید
از اینرو که افراد مث من که واقعا بلد نیستیم و تو بورس هم سرمایمون به فنا رفته اومدیم اینجا زیاده هستن از شما خواهش میکنم که قبل از خریداتون یه پیشنهادی هم ثبت کنید که ما استفاده کنیم چه کوتاه مدت و چه بلند مدت
البته میدونم که همیشه تحلیلا درست در نمیان ولی احتمال ضررمونو کم میکنن
برای منی که ۵۰۰ میلیون ضرر کردم تو بورس و بی خونه شدم شاید تحلیلای شما کمکی کنه که حداقل سکته رو نزنم
مرسی

لطفا اگه میشه یه اندیسی کدی چیزی بزن جلوی اسمت چون حمیدرضا زیاده میرم میبینم شما نیستی!!

سلام. اگه میشه توی واتس اپ یا تلگرام یه کانال بزنید که بتونید راحتر سیگنال به بچه ها بدین. ممنون بابت زحمتها و سیگنال ها که بدون هیچ چشم داشتی برای بچه ها میذارین. شاد و پیروز و سلامت باشید

اسم فامیل یا ک اینستا یا تلگرام دنبال کنیم لطفا ادمین جان تایید کنید هیچ ضرری برا شما نداره

سلام آقا حمید لطفا آیدی یا شماره تماسی چیزی بزارید یا حداقل یه چنل بزنید تا همه بیایم اونجا.