تحلیل ریپل و دیدگاه ریسک پذیری

دوستان اینجا جای آدمای ریسک پذیره ، ولی ریپل یه ریسک پرسوده، اگر فکر میکنید آدم ریسک کردن نیستید بهتره وارد این بازی نشید. هیچ ارزی بدون ریسک کردن بهتون سود نمیده . من وینک داشتم چند ماه صبر کردم بالا نرفت .یک ماه پیش فروختم اومدم ریپل خریدم . الان ک وینک داره تهاجمی میره بالا مطمعن شدم ک راه پول درآوردن تو ارز دیجیتال فقط صبره . تازه وینک کجا و ریپل کجا .اصلا قابل قیاس نیستن . ریپل یه شبکه ی فوق حرفه ای با حقوق دان و تیم حقوقی خیلی حرفه ایه ک قصد رقابت با بیت رو داره. زمین خوردن این ارز یه شوخیه بزرگه. نگران نباشید و صبر داشته باشید . ۱ دلار و ۲ دلار و ۳ دلار واقعا برای این ارز عددای خیلی کوچیکی هستن .
این قیمت پایین فقط و فقط بخاطر جو روانی شکایت بورس و اوراق بهادار آمریکاست . ک به احتمال زیاد برنده این دعوی قضایی ریپل خواهد بود و حتی اگر بازنده باشه باز احتمالا مجبور بشه ک تعداد زیادی از XRP ک دستش هست رو بسوزنه و این هم باز باعث افزایش قیمت این ارز خواهد بود . در نتیجه رای دادگاه هرچیزی ک باشه باعث افزایش قیمت این ارز خواهد بود.
دوستان اگر نظری به جز این تحلیل دارن لطفا در میون بزارن .
پرسود باشید

مدیر عامل ریپل اعلام کرده اگه دولت آمریکا با اون کنار نیاد امتیازشو به ژاپن منتقل میکنه و دولت ژاپن هم حمایتش کرده.چون فقط ۵درصد سرمایش مربوط به آمریکاییها و حدود ۶۰ درصدش مربوط به ژاپنیهاست.
دیگه چی میخاین.
پرسود و صبور باشید…

منبع این خبر رو میزاری خیلی موضع گیریه مهمیه اگه صحت داشته باشه