انتشار دستور مسدودسازی درگاههای پرداخت از سوی شاپرک به پرداختیارها که در آن از کسبوکارهای مربوط به خریدوفروش ارزهای دیجیتال نیز یاد شده بود، مورد انتقاد شدید فعالان حوزه ارزهای دیجیتال قرار گرفته است.
من که از همون اولشم به اینا اعتماد نداشتم و به همین دلیل انتقال دادم به اپ خارجی و اونجا معامله میکنم.
حالا بعدا یه کسی را هم پیدا میکنیم که چنج کنه، نشد خودمونم میریم
من دهه هشتاد ۱۷۰۰۰ سهام سیمان خریدم به قیمت هر سهم صد تومن یعنی ۱،۷۰۰،۰۰۰.بعد ده سال تو اوج گرفتاریم مجبور شدم تو فرابورس بفروشم ۱،۴۰۰،۰۰۰.خدا لعنتتون کنه که غیر از بدبختی برای مردم چیزی نداشتین.
پولامونو میسوزونیم ولی تو بورس نمیذاریم، مال داریم اختیار داریم، اینا بهونست اگه رمزارزهای مختلفی که دولت استخراج میکنه ده درصدش رو به خود مردم تو صرافی ها بفروشه ارز خارج نمیشه. دولت مجبوره کنار بیاد فقط میخواد مالیات ببنده
خودمم فکر نمیکردم این بلا سرم میاد وگرنه نمیخریدم.نیمه اول دهه ۸۰ خریدم.اگه همون پولو توی محله خودمون زمین میخریدم الان بالای صد میلیون قیمتش بود.من تقریبا دو یا سه سال پیش سهامامو فروختم ۱،۴۰۰.قیمت عرضه اولیش که دولتی هم بود،کاذب بوده،بعدا توی فرابورس اونجوری قیمت خورد.البته توی حباب ۹۹ رفته بود بالا که من دیگه نداشتم.
مشکل بورس فقط با ورود قوه قضائیه قابل حله برگردوندن پولهای به تاراج رفته مردم توسط کسانیکه با رانت اطلاعاتے از بورس، وزیری که ۱۲۰۰میلیارد از بورس با رانت برداشت کرد .
واقعا جای تاسف داره . از بیرون تحریم هستیم. از داخل هم دارن تحریم میکنن . این همه میشه برا تبادلات بینالمللی از این بستر استفاده کرد . و اینکه من انتقال میدم یه صرافی خارجی اونجا معامله انجام میدم . بعدش مجبوریم از کشورمون جمع کنیم بریم . کسی که ارز دیجیتال معامله میکنه که دیگه کسی رو.مقصر نوسان نمیبینه . تازه آقا اصلا من میخوام ضرر کنم به کسی چه مربوطه ؟