بهتر است به جای استخراج ارزهای دیجیتال با گوشی ویا کسب درآمد از سایت های کلیکی و تلف کردن زمان خودتون برید و آموزش خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو یاد بگیرید و با کمترین سرمایه شروع به کار کنید .
هر سوال و یا مشکلی داشتید میتونم در تلگرام کمکتون کنم : mr_fokr
با تشکر از سایت خوب و مطالب محبوب تون ![]()
بهتر است به جای استخراج ارزهای دیجیتال با گوشی ویا کسب درآمد از سایت های کلیکی و تلف کردن زمان خودتون برید و آموزش خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو یاد بگیرید و با کمترین سرمایه شروع به کار کنید .
هر سوال و یا مشکلی داشتید میتونم در تلگرام کمکتون کنم : mr_fokr
با تشکر از سایت خوب و مطالب محبوب تون ![]()
سلام بنده میخوام بیت کوین بخرم فقط جهت سرمایه گذاری اگر دانش این کار را دارید لطفا با من تماس09198203879 بگیرید با تشکر ملازاده
سلام وعرض ادب و احترام خدمت شما لطفا جهت سرمایه گذاری و خرید این دستگاه با بنده تماس بگیرید با تشکر فراوان ملازاده 09198203879
سلام عرض ادب و احترام خدمت شما من از پیشنهاد شما استقبال می کنم می خوام بیت کوین بخرم با من تماس بگیرید لطفا 09198203879 سپاسگزارم ملازاده
سلام ، وقت همگی بخیر
اساتید من قصد راه انداز مایینیگ بیت کوین رو دارم به نظرتون با شرایط زیر ، ایا این کار نیرفه برام ، اگه ارع حد اقعل و حداکثر درامد چقدر میشه ؟
قصد دارم ۱۵ تا ماینر s9j ۱۴.۵ البته برای شروع بعدا شاید بیشتر کنم
برای تاعمین برق هم قصد دارم از ژنراتور گازی استفاده کنم
ممنون میشم مگید به نظرتون میصرفه یا نه ؟
ایا الارقم استفاده از ژنراتور گازی باز هم امکان سود اوری هستش یا از برق امام استفاده کنم ؟
با تشکر …
سلام هاشمی هستم برق صنعتی کار میکنم میخواهم بدون مصرف شبکه برق کشوری خودم برق تولید واز ان دستگاه ماینر راه اندازی کنم ایا کارم از لحاظ قانونی مشکل دارد لطفا راهنمایی بفرمایید برق تولیدی نیاز به موتور برق وغیره نداره ------ممنون
سلام قیمت ندارید از کجا میتونم تهیه کنم
سلام من ۱۵ الی ۲۰ سال قبل از شبکه مجازی یه بیت کوین خریدم ولی نمیدونم دارم یا کجا باید پیگیری کنم میشه راهنمایی کنید ممنون زارعی ۰۹۱۳۳۶۹۸۵۲۲