خلیلی ممنون از زحمات شما وتمامی دوستان.
راهنمایی های مفیدی داشت . سپاس فراوان ، منتظر مقالات بعدی هستیم…
این خانم چه وارده؟!
واقعا همین مقاله هاست که میتونه ذهن رو بیشتر باز کنه،نه سیگنال های کانال های مختلف تلگرامی و …
ممنون بابت ترجمه این مقاله
فوقالعاده بود.![]()
فوق العاده بود ممنون
عالی واقعا عالی
مطالب مفید و قابل تفکر است.ممنونم
فوق العاده:clap:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام دوستان.گل به رویتان بباره.همیشه شاد وپرسود باشید.ارزوی ملیادر شدن در هر سرمایه گذاری را برایتان دارم .
مقاله را مطالعه کردم .خوب بود .من هم از سال ها قبل در بورس وارز دیجیتال فعال بودم .هم سود کردم .هم ضرر .ولی در کل اگر صبر داشته باشی حتما سود میکنی .ولی بیستر از پنج سال .من ارز های تاز نفس وبنیادی و پروژ وارزان قیمت را برای پنج تا ده سال انتخاب میکنم.یکی از انها استارلینگ هست .متاورس فضایی .و مدت سرمایه گزاری از پنج تا ده سال گذاشتم .مثل یه زمینی که بخری ومدت ها نگه داری کنی.البته ارز های دیگر هم دارم .ولی این ارز آیند خوبی دارد .والان بسته صدتایی آن 15 تومان هست .وتزدیک به صفر .دیگه جای برای پایین آمدن ندارد .حالا ارزهای دیگه که قیمت انها 100 ویا200ویا3000 دلار هست .که بهقول همین مقاله .مشکل میتوند از این قیمت ها 1000ویا ده ها هزار برابر رشد کنند ولی استارلینگ احتمال رشد زیادی دارد ولی صبری باید کرد .5ویا10سال تا ملیادر شوی .البته باید سرمایه را بی خیال بشی.وارزشش رادارد .اگر ده سال پیش 100 بیت کوین میخریدی هریکیش صد هزار تومان بود .والان صد تاش چهارصد ده میلیارد هست ..حالا حساب کن استار لینگ اگر یک سنت بشود توی ده سال که حتما میشود.شما ملیادر میشوی .واین شدنیست .ولی صبر ایوب میخاد که باید داشته باشی .تمام .گل ببار برای همتون .الهی هر که لیاقتشو داره ملیادر بشود .هرچه ارزوی خوب برای شما دوستان .