دوست دارن همیشه سوار مردم باشن حالا تکنولوژی دنیا روبه پیشرفت هست اینها به جای اینکه کمک کنن سنگ اندازی میکنن میگن نه باید یا درجا بزنیم یا عقب گرد عامو خودش سیره بقیه ملت هیچی آدم نافهم همیشه از زور استفاده میکنه آدم وادار میکنن بره راه غیر قانونی را پیدا کنه خودشون مزرعه مزرعه ماینینگ زدن بعد من شکست خورد ه از بورس که دارم در حیاط خلوت بدون هیچ مزاحمتی با فکر خودم کار میکنم میگه غیر قانونیه نونشو ببرین
با این روش داریم تحریمها دور میزنیم بعد یه عده میخوان از داخل خودمون تحریم کنیم برید بازار بورستونو درست کنید چکار دارید بازارهای دیگه خراب کنید بزارید همه بازارها بکارشون ادامه بدن این نتیجش میشه پیشرفت مملکت و مردم، اینقدر دست تو جیب ملت نکنید لطفا. ادمین جان تایید کن
خدایاااا چه گناهی کردیم که توی ایران به دنیا اومدیم آخه![]()
![]()
مسدود هم بشه خرید فروش از طریق کارت به کارت انجام میشه جد همینا راه امام حسین بستن ها اینا هم راه مردم می بندن ادامه بدید این کاراتونو تا یه انقلاب دیگه راه بیفته
اینا ناراحت هستن که سرمایه گزاری در رمز ارز دست خودشون مثل بورس نیست ومردم خودشون کنترل سرمایشون در دست دارند
خودشان راصاحب همه چیزاین کشوردانسته اندودراین موقعیت بدبختی وتورم شدیدوبیکاری میخوان ملت راخفه کنند
پول خودمردمه میخان ازجیب مردم بازهم بردارن
دنیاکجاست مابااینهاکجاییم.
بذارملت آزادانه خودش تصمیم بگیرد
واقعیته که اگه این فن آوری توی ایران همه گیر بشه و از اونجا که مغز ایرانی جماعت دنبال پول راحت در آوردنه، دیگه هیچکس کار نمیکنه و ایران قطب بلاکچین میشه.
ولی مطمئن باشید به زودی مالیات های چند ده درصدی بابت خرید و فروش وضع میشه، دولت ما هیچوقت از منفعت مردم ما جدا نبوده و نیست.
هیچکس کار نمیکنه؟منظورت کدوم کاره؟بردگی؟یا کارمندی؟تو جوانارو بذار سر ی کار درست تا نرن تو این کار..بذار خیالتو راحت کنم هیچ جوره نمیتونین جلوی این کارو بگیرین فقط یک راه دارین کلا اینترنتو ممنوع کنید
نکه خیلی کار ریخته مردم کار نمیکنن![]()
اقا تورو خدا راه کار بهشون نده ؟!!مالیات روچی!؟
همیشه ممنوع می کنیم بعد فکر میکنیم چکار کردیم کل دنیا پذیرفته ایران نه داره مسدود میکنه![]()
![]()
![]()
![]()