بحث و گفتگو پیرامون «صرافی هات بیت هک شد!»

کامنت بعضی هارو که زیر این خبرا میخونم میگم حقشونه که‌پولشون رو از دست بدن‌
میدونین که چرا سود زیادی تو این بازار هست ؟؟؟ چون ۹۰ درصد آدمها اومدن که ضرر کنن
بدون این که اعتمادی به بازار داشته باشن و بدونن چه اتفاقی افتاده یه برداشته مبتدیانه ای رو عنوان میکنن که آدم به عمق فاجعه پی میبره
دمت گم ساتوشییی به نظرم بزرگترین اختراع بشریت ساخته که خیلی چیزارو میشه توش با چشم دید

خدا وکیلی از کجات درآوردی :joy::joy::joy::joy:

عزيز دلم وقتى يك صرافى روزانه تا ٢٠٠ ميليون دلار فقط حجم معاملاتيشه هيچ وقت كلاهبردارى نميكنه چون درامدش بيشتره تا اين كه بياد كلاهبردارى كنه

که صد درصد اشتباهه وقتی برمیگرده دوباره با برداشتن پولا ضرر به خودتون میزنید

همه دار ندارم تو این صرافی بود از دیروز دارم هر ده دقیقه میرم تو سایت همون متن حمله رو میخونم😞

بابا چیزی نیست نگران نباش،منم دوهزاردلار اونجا پول دارم عین خیالم نیست . ازین موارد واسه صرافی ها پیش میاد، قبلا بایننس هم هک شده بود بعد ده روز درست شد

من ۱۰ دلار دارم دست به اون نزنین:joy::folded_hands:

پولتو که نخوردن چند وقت دیگه میتونی برداشت بکنیش

دایی متن رو ترجمه کردم دارایی ها سر جاشونه

مگه گفتم سایت بازه؟؟؟؟؟منظورم این بود که با بهانه هک شدن خواستن سایتشون رو چندروز ببندن که در پامپهای شدید رو به بالا مردم بی نصیب بمونن.چرت و پرت هم خودت میگی.ادب داشته باش

بعدا که داستانشو شندیدی به حرفم رسیدی، اونوقت بیا و حرفتو پس بگیر

ولی اینم بگو این صرافی سودای خوبی هم میده از صرافی های ایرانیم بهتره

از نظر شما صرافی های ایرانی داخلی کدوم بهتر هستن ؟

بنده یک روز قبل از بسته شدن سایت موجودی های ارزی م رو افزایش دادم و به کیف پول انتقال دادم تا خیالم راحت تر باشه ، خدایا شکرت

انشالا برای موجودی دوستانی که توی صرافیه اتفاقی نیوفته

اللهُ اکبر … :flexed_biceps:
.
.
.
.
.
:grimacing: با مزه بود

با تمام این مسائلی که پشت سر گذاشته ولی واقعا گزارش های روزانه اش خیلی خوب ارائه کرده و از کانال تلگرام و توییترش میتوننید چک کنید. ۴۰ درصد حسابها رو بازیابی کردند تا نگارش این متن و دیتا بیس روی ۲۰۰ سرور این بار راه اندازی شده که توانایی این صرافی و اطمیمان بیشتر رو ارائه میده. فقط امیدوارم تحریمها رو هم بردارند تا هموطنانم بتونند با استرس خیلی کمتری در این صرافی فعالیت کنند.
در ضمن رفتن خیلی از افراد از این صرافی اتفاق خیلی خوبیه چون این صرافی برای ترید خیلی خوب نیست بلکه برای خرید عرضه های اولیه و خرید با ریسک بالا خوبه. به هر حال خود دانید.
پر سود باشید و با دانش و تحقیق کار کنید.

الان کدوم صرافی قابل اطمینان و از لحاظ امنیتی بهتره ادامی باتجربه؟؟؟

خیلی جالبه از وقتی هات بیت بسته شده ارز هایی مثل znt جامپ های زیادی داشتن و بدلیل اینکه بیشتر معاملات اونها توی هات بیت بوده کمی این ماجرا ها شک بر انگیز میشه

معلوم نیست کی وصل بشه