بحث و گفتگو پیرامون «ایلان ماسک تأیید کرد: دوج کوین موضوع اصلی برنامه Saturday Night Live در هفته آینده»

خاک تو سرت، اون به شوخی اونطوری نوشته.

No please come back again to buy you :flushed_face:Dog

شک نکن تا 1000 دلار هم میرسه

سیصد و چهارصد؟؟؟؟ :thinking:

دوج کوین از نظر امنیت بسیار ضعیفه و سازندش هیچ تضمین امنیتی براش نداده و هیچ کسی به جز ایلان ماسک و خرده سرمایه گذاران معدود هیچ کسی پشتش نیست

سلام دوستان تا وینک ارزانه برید بخرید قراره خیلی قیمتش بره بالا پولتان چند برابر میشه…

فقط ارز Bafe ioبرید بخرید که تا سه ماه دیگه میلیاردرتون میکنه گفتم جا نمونید برید تحقیق کنید بعد بخرید این یک پیشنهاده هم وطنم هستید دوست دارم سهیم باشید

دوج تو روح دولت بیخیال داداش- اینا اینقده خوردن دبگه فهمیدن تابلو شدن - حواسشون هست زیادی گیر بدن رسوا میشن

دیقه 90​:wink:
ورق برمیگرده و منظور الون ماسک از دوج فادر در اصل دوج کوین نبوده و شیباست چون شیبا یک توکن و meme کاملی از دوج کوین هستش اصلاح کامل دوج کوین هست
هرچه داند خدا داند نظر من اینه
نظر شما چیه؟

س اون بالا نوشته ک شنبه شب

دوج کوین ۸ می به ۱۰ هزار دلار میرسه

یعنی چی صفر تومن مگه میشه خرید بدون پول

جو نگیره یهو دیدی همه سرمایه تو ایلان ماسک بالا کشید اقای دهقانی تاریخ غلط :joy::joy::victory_hand:

یک شبه پولدار شدن بنویسید رو یخ عزیزان دل

شما اگر امیدی به دوج یا هر ارز دیگه ندارید مشکلی نیست اما لطفا امواج منفی برای دیگران نفرستید دنیای ارز جوری هست که ادم یک شبه هم پولدار بشه پس هیچ چیز غیر ممکن نیست به امید اینکه همه پول دار بشن

شما بخر و بزار توی کیف پولتو نگران هیشکی نباش

عزیزم ۸ می میشه شنبه شب نه یکشنبه صب

به نظرتون الان که رو ۱۶ تومنه بگیریم؟!
واقعا بالاست قیمتش اگر ۱٪ پایین بیاد اخر شب کلی ضرره