بحث و گفتگو پیرامون «هشدار بانک مرکزی: تنها ارز دیجیتال استخراج‌شده داخل کشور می‌تواند در پرداخت‌های ارزی استفاده شود»

دوست عزیز کره جنوبی و ترکیه مگه ایرانن بخوان ممنوع کنن.ممنوع نکردن فقط میخوان صرافیا مجوز بگیرن ک کلاه برداری نشه..ولی ایران میخوان ممنوع کنن ک مردم پولدار نشن

واي خدا
اينا چي مي گن
بعضي از ارزها اصلا استخراج نمي شن
يا اگه استخراجم بشن چطور تشخيص مي دن
كه استخراجي هست يا …

اصلا هيچ كشوري نمي تونه جلو رمزارزها را بگيره
مي توانند تا حدي محدويت و سختي جلو راه شون بزان ولي نمي توانند صد در صد جلو خريد و فروش بگيرند

بخدا اينا اصلاً نفهميدم رمز ارز چيه
يعني چي ماين شد داخل كشور!؟؟مگه همه ي رمز ارز ها قابل ماين هست!!!؟؟
اين هم خيلي بيانيه ي گنگي هس

خداوکیلی ، فرق بیتکوینی ک تو ایران استخراج میشه با بیتکوینی ک‌ خارج استخراج میشه چ فرقی داره؟ مثل تین میمونه ک‌ بگی اسمون ایران آبی ،مال خارج قرمز، عوض اینکه تشویق کنن بیتکوین وارد کشور کنن دارن برعکس میزنن تو سر مردم و اقتصاد مملکت، در همین حد حرفای نامفهوم و بی پایه اساس خنده دار مسولین کشور

چی میگە این کلاە بردار؟ رمز ارز استخراجی داخل کشور؟ مگە روغن حیونیە؟

لا هولا ولا قوة الا بالله العلي العظيم

مگه دستی بالاتر از دست خدا هست

دست خدا با جماعت نه با عده ایی قلیل

خدا فقط میزاره این ها بیشتر گناه کنند بخشیدنش سختر بشه

مگه نفته:joy: ، وقتی خرید کنی موقع انتقال به کیف پول تو شبکه بلاکچین کدرمزای قبلیش تغییر میکنه و به اصطلاح بلاک میشه و سگ صاحابشو نمیشناسه:roll_eyes:

بانک مرکزی رمز ارز با نفت اشتباه گرفته :joy:

اینا میخوان بگیرن‌دست‌خودشون … یه پول مشتی هم‌از اینجا بزنن به جیب…
هر جا بوی پول به دماغشون بخوره ورود میکنن ..

دیدن مردم‌از بورس‌در‌اومدن پول‌شون دارن میارن‌این سمت زورشون کرفته…
تا مردم هم به بورس بر نگردن دیگه بورس درست نمیشه.

من که اگه ممنوع بشه هولد می کنم تا خوب زیاد بشه بعد میرم یه کشور همسایه می فروشم :grin::grin::grin::grin:

فقط مونده اینجا رو ب فنا ندین

شما بروقیمت مرغ تخم مرغ درست کن بعد بیا اینجا

من روی دوج ۱۰ برابر رشد کردم اونم توی صرافی خارجی و تبدیل به تتر کردم آوردم ایران.الان این به ضرره دولته یا به نفع دولت؟؟؟یکی راهنمایی کنه منو :thinking:

سلام بالاخره این ارزدیجیتال حلاله یا اشکال شرعی دارد؟؟

بعد چجوری تشخیص میدن از کجا استخراج شده؟!

چون تو گفتی باشه :blush: آخرین باری که به حرفتون گوش کردیم توی بورس بود که هنوز که هنوزه به یاد مادره گرامیتون هستیم و هر شب یادش میکنیم :grin:

توخواب ببینن مردم برگردن بورس

صرافی ها رو نبندن بدبخت شیم. پول من تو صرافی ایران هست