بحث و گفتگو پیرامون «بیت کوین رایگان ؛ انواع روش‌های کسب بیت کوین بدون سرمایه (آپدیت ۲۰۲۵)»

کیف پول تراست ولت چجوری میشه بازیابی کرد

سلام میشه یه صرافی معتبر و خوب ایرانی با کار مزد کم برا ترید ارز دیجیتالی معرفی کنید؟

سلام من تجربه خرید و فروش ندارم امکانش هست راهنماییم کنید چطوری میتونم کار برای بیت کوین

سلام ، میشه برای من ارسال کنید

الان که بهترین سایت کسب بیتکوین و ارزدیجیتال آکاکلیک به نظرم یه نگاهی بهش بندازین

سلام من به تلگرامتون پیام دادم و پاسخی به من داده نشده متاسفانه

سلام این روزا قیمت های ارز دیجیتال بالا رفته و بطور رایگان بخوای کسب کنی خیلی ناچیزه من سایتهای سرمایه گذاری و سایتهای رایگان در این کانال تلگرام Arz040 قرار دادم میتونید سر بزنید .

شرمنده کسی با سایت فری یتکوین کار کرده معتبره

سلامادمین گرامی لطفاً اصلاح کنید حداقل برداشت از سایت Bitmedia الان ۰.۰۱ بیت کوین هست.

بخداازمن بدبخت ترتودنیانیست به آخرخط رسیده ام خدایاهرکی کمکم کرد همیشه بهش آرامش بده

با سلام
مطلب خوبی بود :slight_smile:
دوستانی که میخوان در حوزه کریپتو کار کنند باید مواظب باشند و سرمایه و زمان خودشون رو الکی روی سایت های اسکم هدر ندن در حوزه ارزهای دیجیتال بیش از 90 درصد سایت ها اسکم هستند و همیشه برای سرمایه گذاری یا شروع به کار ابتدا استعلام اصالت سایت و دامنه سایت رو انجام بدید سپس حتما با افرادی که خیلی وقت هست در این حوزه هستند مشورت کنید و بدون استعلام و اطلاعات وارد هیچ پروژه و سایتی نشوید .
دوستانی که تمایل دارند مشاوره بگیرند در تلگرام پیام دهند : MR_fokr
با تشکر از سایت خوبتون :slight_smile:

دوست عزیز ناراحت نباشید به من در تلگرام به آیدی mr_fokr پیام بدید کمک تون میکنم …

رفیق توی حوزه ارزهای دیجیتال چیزی به اسم رایگان وجود نداره اگر رایگان میخوای باید هزار سال تلاش کنی که بتونی به یک بیتکوین برسی اگر راهنمایی خاستی تلگرام من پیام بفرسد ما به صورت قانونی پنج سال است روی بازارهای کریپتو کار میکنیم : mr_fokr

• مرسی

سلام من ارز دیجیتال web3coin دارم ۹ کیف پول ۱۸۳۴۴ دلار دارم به قیمت پایین‌تر میدم اگه خرید دارید بهم پیام بدید

باسلام ممندن از مطالب مفید و آموزن ه

لايك هاي اين پست قابل مقايسه با بقيه پست هاي ارز ديجيتال نبوده …. بنظرتون دليلش چيه ؟
وقتي title يه چيزه رايگان خورده، مردم ما از اين چيزاي رايگان خيلي تو پاچشون رفته مثل آب و برق و … رايگان
از ماست كه بر ماست

اگر میشه چند تا بازی خوب برای کسب درامد کریپتویی معرفی کنید

دوستانی که دنبال سایت کسب درآمد رایگان و معتبر هستند در تلگرام به iran2054 پیام بدن
کمک شون میکنم یاد بگیرن بدون هیچ هزینه ای !