من دیروز اینجا پرسیدم ترون تا ۱۲۰۰-۱۳۰۰ افت میکنه؟؟ اگه اره لایک اگه نه دیسلایک. ۴۷ نفر زدن دیسلایک. فقط خواستم بگم به ایلان ماسکای وطنی الکی اعتماد نکنید. چهارتا ادمی که تحلیلم بلد باشن مفت نمیان در اختیار اینو اون بزارن. فقط خود ادم باید بتونه یه کارایی کنه وگرنه بقیه چیزی که توش تخصص دارن، رایگان در اختیار کسی نمیزارن.
اره همید من لایک کردن هواسم بود درست گفتی من تمام عرض هارو سال های گذشتش هم نگاه میکنم
از ساعت سه و نیم نیمه شب به وقت ایران، یعنی ۱۲ نیمه شب اروپا، ریزش شدید اکثر ارزهای دیجیتال و بیرون کشیدن میلیاردها دلار از بازار اتفاق افتاد. کاملا هماهنگ و سازماندهی شده. یعنی می خوام بگم بخاطر تعطیلات یکشنبه یا مسایل دیگر نبوده و ارقام بالا بصورت هماهنگ از بازار خارج شد و وارد بازار دیگری در حوزه ارز دیجیتال نشد، زیرا در هیچ یک از ارزها نه قیمت و تقاضا به همون نسبت اضافه شد نه حجم مبادلات شون تغییر آنچنانی داشت. و بصورت گروهی حدود سی ارز مختلف در ساعت یازده و نیم شب به وقت ایران و ۸ شب به وقت اروپا رشد قیمت و افزایش حجم مبادلات داشتن. چیزی که قطعی به نظر می رسه وجود مافیای قدرتمند در عرصه ارزهای دیجیتال هست و توان دخالت در بازار و فریب کارشناسان رو دارند.
میشه تحلیل کرد ولی پیش بینی نه