دقت کردین تا وقتی یکم میره بالا
همه میان میگن ماشاالله سلطان
شیر بیدار شد🤨
عشق فقط دوج
موتورش تازه گرم شده😏
وقتی یه مقدار اصلاح یا کف سازی میکنه همه فش میدن
میشه اشغال🤣
میشه ارز بی نهایت🤔
یکم اموزش بد نیست. دوستان اگه قراره همه باهم از این بازار جهانی سود کنیم به چند تا نکته توجه کنید
1_به حرف اینایی ک میان فاز منفی میدن دوج میریزه دوج درد نمیخوره من فروختم رفتم توجه نکنید چون اینجا مثل بازار بورس ایران نیست ک با فروش چند نفر ریزش کنه
کل کسایی ک از ایران داخل این بازار هستن در مقابل کل دنیا چیزی نیست پس به حرف یه مشت منفی باف توجه نکنید.2_به اصل حد ضرر حتما پایبند باشید طوری که حد ضرر من 1500ولی زیر 1500نرفت😎
اگه طبق تکنیکال پیش بریم الانوبه کف معتبری برخورد کرده و ایشاالله تا 2200 راحت میریم
در تایم فریم یک ساعته دو ساعته مکدی سیگنال شده به زودی تایم فریم های بالا تر هم سیگنال میشن
از نظر ابرکومو یا ایچیکو هم در بهترین وضعیت قرار داریم ک با شکاندن سقف ابر قیمت فضایی رشد میکنه😎
امیدوارم که همه هموطنام سود کنن جیبشون پرپول تر از دیروز باشه
چشم حسودا هم کور:fu:
ناظر تایید کن دمت گرم
تو که حرف از تکنیکال میزنی برو فیبو بزن ببین اصلا کجای کاریم این رشد نبود و فقط یک پولبک بود.دوج ارز باارزشی هست ولی ارز بی پایه و اساس نیست که همینجوری رشد کنه با رشد ۱۲۰۰درصدی کاملا این اصلاح قابل پیشبینی هست هر کس بدون هیجان منتظر بشینه و رو قیمت 0.045تا0.042خرید کنه ریسک خریدش خیلی پایینه.من این قیمت رو کف حساب نمیکنم ولی قیمت کم ریسکی هست
فیبوی چهار ساعته منظورم نبود دوست عزیز فیبوی یک روزه رو بنگر😁