سلام خیلی درگیر بحث روی موضوع ارز دیجیتال بودیم با چندتا حرفه ای به این نتیجه رسیدیم هر ارز دیجیتالی که در اینده هزینه جابجایی و کندی تراکنش داشته باشه بجای پول استفاده نمیشه فکر کنید برید سوپر یک چیزی بخرید یک ساعت به سوپر مارک بگی صبر کن الان پول میاد و علاف بشید این خیلی مهمه و فکر کنید حتی یک درصد هزینه جابجایی شکست میخوره چرا چون یه بانک بخاد مثلا ۱۰۰ میلیاردو بفرسته واسه بانک دیگه چقدر میشه کارمزدش پس دوستان بدونید ارزهایی مثل دوج مثل ریپل و هر ارزی که هزینه جابجایی بسیار کمی داره در اینده بجای اسکناس کاغذی جایگذین میشه و تمامی ارزهای دیگه مثل همین بیت اتریوم و هر ارزی که حتی یک درصد هزینه جابجایی داره و کندیه ارساد داره به قطع یقین حذف میشه این پیامو از این جانب داشته باشید و درموردش بحث کنید و به حرف بنده فکر کنید من دوج ندارم ریپل هم ندارم ولی بی دلیل نیست ایلان ماسک میگه دوج یه واحد پول و جای گذین پوله جهانیه به نظر من هر ارزی خاصیت دوج و ریپل رو داشته باشن جایگذین پول اینده هستن من زمان جا بجایی دوجو نمیدونم اما ریپل شنیدم خیلی سریعه و هزینه ارسالم نداره یا خیلی خیلی کم این بخدا قسم تبلیغ نبود پیامی بود بدونید در اینده از این ۴۰۰۰ ارز دیجیتال کدامها ماندگار خواهند شد هرکی موافقه با لایک و بخدا قسم تبلیغ نبود که دیسلایک کنید .
سلام دوست عزیز با عرض پوزش تحلیلتون از ارز دجیتال صددرصداشتباهه،یک هیچوقت نمیان بقول شما ۴۰۰تا ارز رو بخاطر چندتا دیگه ارز فدا کنند ودوم اینکه عصردیجیتال تازه شروع شده ورمز ارز ها پول اینده دنیا هستندومثل الان که ئورو دلار پوند وین وغیره داریم موقعی که این ارز تو کل دنیا جا میوفته هر کشوری خریدهاشو با یه رمز ارز انجام میده مثل الان واین اتفاق خیلی خیلی زودتر از انچه فکر میکنبم به وقوع میپیونده.به سرعت نور!!! و پول کاغذی فقط یه خاطره وداستان میشه برای فرزندان ما وفرزندانشون.این اینده دنیا واینده بانکداری هست اینو باور داشته باشید و به همین دلیله که این بازار پر افتوخیز بوجود امده چون اکثرا این مسئله رو درک کردن.
یعنی کامنت به این زیبایی و با منطقی اونوقت چرا بجی ذ گذاشته ز حرف نذاریم