ارز دیجیتال و جمع شدن پول‌های کاغذی

سلام چند ماه پیش هم گفتن میاد پایین ولی چی شد الان کجاست . برای هر جهش یه عقب نشینی لازمه تا کف سازی کنه .سعی کنید پولی که لازم ندارید بزارید دوم برای سود زمان لازمه سوم اگر سود کردید طمع نکنید سرود بزارید سرمایه اصلی بیارید بیرون که اگر افت شد ضرر نشه (من خودم ۲بار این حرکت زدم الان با سود سودم دارم کار میکنم) . مطمعن باشید تمام پولهای کاغذی بزودی جمع میشن و ارز دیجیتال جای اون میگیره . بیت کویین آغاز آزادی تمامی انسانها از دست بانک ها و سرمایه دارن است . با مدیریت درست خود شما رییس بانک هستید . صبور باشید . درست مدیریت کنید . طمع نکنید . مطمعن باشید آینده بشر بیت کویین و اتریم و کوین های دیگر هستند . پیروز و پر سود باشید .

دوست عزیز سلام به نظر یه استعمارگر از بردش یک قدم جلوتر پس بدون که اول قانون مالیاتی براش تصویب میکنن بعد اجازه میدن ازاد بشه و اون ازادی که شما ارش حرف میزنید فقط تو خوابه

باهات موافق هستم پرسود باش

سلام. بنظر من ارز دیجیتال طبیعتا یه نوآوری محسوب میشه ولی نه به اون درجه و شدتی که شما میگین. دولتها بخاطر بحثهای کنترل تراکنشهالی مالی، مالیات، پولشویی و … فعلا بصورت رستمی این نوع ارزهارو قبول نکردند و مطمنا درصورتیکه اگر بتونند گزارش گیری بکنند، اونهارو تو مباحث مالیاتی و … قبول خواهند کرد.
پس مسیر پیش روی ارزها، زیادهم هموار نیست.
از طرفی دلیل رشد قیمتی این ارزها به نظر شخص بنده، فقط ارزش و فواید اون نیست، بلکه بازی های معاملاتی هم هست. یعنی عده ای به قصد کسب سود خرید میکنند و نه بخاطر اینکه بتونند اون رو جایگزین وجوهیکه تو معاملات استفاده خواهند کرد. امیدواریم هیجانها باعث ضرر دوستان نشه.