سلام
اگه من الان 1 میلیون تومن بیت کوین بخرم به نظرتون تا 2 ماه دیگه چقد واسم سود داره؟
خواهشا مسخره نکنید فقط یه سواله
الان اگربخری دو ماه دیگ ۷۵۰ تومن داری ۲۵۰ تومن بیت کوین سود میکنه
سلام . هیچ کس چیزی و نمی تونه دقیق اعلام کنه ولی صددرصد سود داره …
تا بحال بیت کوین حدودا سالی ۲۰۰ درصد سود داشته
صرافی بایننس (اولین و بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال) تا اخرسال میلادی ۱۴۰ هزاردلار و پیش بینی کرده . بزرگترین بانک امریکا هم عدد ۱۰۰هزاردلار و نرخ بیت در سال ۲۰۲۲ میلادی می دونه .
حدس شخصی من می گه تا دوماه دیگه بیت حداقل به رقم یک میلیارد و پانصد میلیون تومان می رسه .
در کل یک تومن بازهم خیلی کمه برای سرمایه گذاری در بیت ، باید بسپرید به افراد کاربلد تا در ارزهای کوچیک و زود بازده دیگه باهاش کارکنند
این سوالت رو در حال حاضر فقط ایلان ماسک میتونه جواب بده …
بستگی به درصدی که میخوره داره شما از همینجا که بخری که موقعیته خیلی خوبی هم هست هر ۵ درصد میشه ۵۰ هزار تومن سود
شايد١٠ تا٢٠ درصد
دو سال آینده خیلی
دو ماه شاید هیچی
محمد جان برای بیتکوین اگه بخوای یک میلیون بخری با کارمزدهای بالایی که کلاهبردارای صراف میگیرن ارزش نداره و چیزی برات نداره برای بیتکوین حداقل بیست میلیون پول میخواد
برو دوج کوین بخر بیت دیگه زیر ۷۰۰ میل به دردت نمیخوه
دوست عزیزوگرامی به جای بیت کوین برید پولکادات یا ارزهای ارزونتر بخرید با یک ملیون تا شانس سودتون بیشتربشه
داداش اگه میدونستیم چقد سود داره که این همه تحلیل گر اینجا جولان نمیدادن
میتونی تقریبا اونوقت پولتو پس بگیری بعدش هر چی اومد روحسابت سودهی یه میلیونته
تو حالت خوبش ۲ ماه دیگه پولت میشه ۲ الی ۲۵۰۰
تو بازارایه مالی نمیشه چیزیو صد در صد گفت فقط میشه تا حدودی پیش بینی کردش اگر مقاومت 50 هزار رو زد ردش کرد فکر میکنم جایه خوبی برا ورود باشه بر ((((فرض)))) مثال اگر 40 درصد رشت کنه با کارمزدی که بدی بستگی به جایی که میخری فرق میکنه یک و دویست سی صد میشه اونو خرج اموزش بکنی خیلی بهتره باز خودت میدونی چیزی که گفتم بر عکسشم میشه ها یهو تبدیل به ضرر میشه اون مبلغ
الان کل بازار ارز در نقطه حساسی قراره داره اگه بیتکوین ۴۹ هزار را بشکنه تا حداقل ۵۵ هزار میره بالا و اگه از ۴۵ پایین تر بیاد تا حدود ۳۶ تا ۳۲ هزار میاد پایین البته نظر شخصی منه
یا میشه ۱۲۰۰یا ۷۵۰
هر کسی ام مسخرت کرد بگو دعواش کنم
به نظرم شما رو ارزای دیگه کار کن مثلا ریپل ی چند روز دادگاه داره امکان داره قیمتش چندین برابر بشه درصد بیشتری هم سود میکنی سعی کن ارزای نو پا در نظر بگیری زود به ی سرمایه ای برسی
نمی شه دقیق گفت بستگی به بالا پایین شدن قیمت بیت کوین داره
به نظر من تو منفی بخر مثبت شد بفروش…
من چندروز پیش ۲۰میلیون بیت کوین خریدم فرداش فروختم نهصد هزارتومن سود کردم…
سمت بیت کوین نرو با یک میلیون
۲میلیون خواهی داشت