بحث و گفتگو پیرامون «آموزش فروش نات کوین ؛ چگونه نات کوین بفروشیم؟»

برای فروش نات کوین آماده هستید؟ توکن نات کوین (NOT) بالاخره آمد و معاملات آن در صرافی‌ها از روز ۱۶ مه (۲۷ اردیبهشت) آغاز شد. اگر می‌خواهید بدانید چگونه نات کوین‌های خود را بفروشید، این مقاله راهنمای شماست.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش فروش نات کوین ؛ چگونه نات کوین بفروشیم؟» شکل گرفته است.

من اشتباهی بالایی زدم چه طور برگشت بدم برای 30 روز زدم

من در قسمت برداشت رو گزینه مثبت + کلیک کردم ولی دکمه بازخرید یا همون redeem رو نزدم . با این حال بیست هزار ناتکوین ازم کم شد. درضمن کیف مای تون والتم رو به ربات معرفی کرده بودم که اونم ارز تن برای پرداخت کارمزد توش نداشتم. لطفا یکی بگه این بیست هزار نات من کجا رفت ؟

من در قسمت برداشت رو گزینه مثبت کلیک کردم ولی دکمه بازخرید یا همون ردیم رو نزدم . با این حال بیست هزار ناتکوین ازم کم شد. درضمن کیف مای تون والتم رو به ربات معرفی کرده بودم که اونم ارز تن برای پرداخت کارمزد توش نداشتم. لطفا یکی بگه این بیست هزار نات من کجا رفت ؟

دستم خورد 1 ماه سرمایه گذاری کردم شما ها نکنین

30روز استیکینگ رو باید پر کنه بعد آزاد میشه الان کاریش نمیتونی کنی کل موجودیت رفته تو استیکینگ

اتفاقا باید اینکار رو بکنن. 100 هزار نات کوین مگه کمه تو یماه افزوده میشه به نات کوین ها؟

اینجانوشته برای انتقال نات کوین به کیف پول برای کارمزد کمتر از یک دلار تون کوین لازمه این درحالیه که کمتر از 5 عدد تون کوین را نمیشه از صرافی به کیف پول انتقال داد. چکار باید کرد؟

منم همین کارو. کردم‌

من ۶ میلیون نات کوین دشتم چطور الان فقط عدد یک رو نشون میده ؟

فقط مونده بود این تلگرام بیاد و جیب مردم رو بزنه که اونم ظاهرا یاد گرفته

سلام
من دوتا خط تلگرام دارم که با هر دو خط نات کوین استخراج کردم، الان فقط یکی از اون خط تلگرامم نات کوینش اومد بالا، اون یکی خط تلگرامم چطور نات کوین های استخراج در اون رو پیدا بکنم تا اونها رو هم به کیف پول تون کپر وصل بکنم.
لطفا جواب بدین چون ساید سوال خیلی دوستان باشه.

من 27 میلیون نات کوین داشتم یکی بگه چرا الان شده 16 هزار تا؟ چیکار باید بکنیم؟ بقیه نات کوین من چی میشه؟

سلام کسی برداشت کرده از کیف پول تون کیپر برای من هنوز نیامده

بزنی اونجا دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد اون بخش برای شماره های ایرانی فیلتر هست:white_check_mark:

سلام .من حدود ۱۲ میلیون نات داشتم وقتی تبدیل کردم شد ۶۸۰۰چرا.مگه نباید ۱۲ هزار تا میشد؟کسی دلیلشو میدونه؟و کسی میدونه توتال ساپلای این ارزه چنده؟

بعد از انتقال ۲۴ ساعت زمان میبره تا در تون‌کیپر واریز شه