جنگ نهنگ ها و ایلان ماسک بر سر دوج

چیزی که الان شاهدش هستیم جدال بین نهنگ‌ها و ایلان ماسک هست
تا قبل از ورود ایلان ماسک به بازار سرمایه این نهنگ‌ها بودن که فراز و فرود قیمت یک ارز و سیاست گزاری رو تعیین میکردن.حالا یک رقیب قدرتمند و با سیاست پیدا کردن که داره قدرت رو از چنگشون در میاره.این بدیهی هست که یک جنگ سیاست بین ایلان ماسک و نهنگ‌ها راه بیوفته.ایلان ماسک و نهنگ‌ها هردو سرمایه گزاری هنگفتی روی دوج دارن که توی این جنگ هردو دارن ضرر میکنن.قائدتا هیچ کدوم از دو طرف از ضرر خوشش نمیاد.پس در نظر کلی فارغ از این که چه ایلان ماسک با نفوذ خودش در بازار سرمایه نهنگ‌ها رو مغلوب کنه یا نهنگ‌ها با پایین آوردن قیمت ایلان ماسک رو از میدون به در کنن.اما وقتی جنگ به پایان برسه قیمت دوج دوباره به اوج خودش برمیگرده.چون نه نهنگ‌ها و نه ایلان ماسک و نه هیچ کس دیگه‌ای از ضرر خوشش نمیاد.البته به هیچ وجه نباید انتظار داشت که دوج به قیمت هزار دلاری برسه.ولی با امکاناتی که دوج داره میتونه تا آخر سال ۲۰۲۱ به قیمت یک دلار برسه
این صرفا نظر شخصی من بود و نه تحلیل.پس برای خرید و فروش به تحلیل خودتون اتکا کنید
پرسود باشید

من میخوام هر ماه پنج میلیون دوج بخرم و نه برای فروش ؛ بزارم بمونه و در ضمن من بدون هیچ اطلاعی از این ارز دیجیتال اومدم خرید کردم بنظرتون من با همین روال برم جلو بعد یک سال نتیجه میگیرم یاخطر ریسک پذیریش بیشتره؟؟؟

شما اگه سرمایتو چیتوز و پفک نمکی هم بخری بعد یکسال کلی سود میکنی
ارز دیجیتال که جای خودشو داره.
کلا هولدرها همیشه سود میکنن فقط باید صبور باشن