ریپل و سیگار وینستون

دوستان توجه کنید اگه ریپل دادگاها ببازه نمودار شمعیش میره میره تا برسه به نفت… آنوقت من با سرمایه باقی ماندم یه سیگار وینستون میخرم و دود دود میزنم :cigarette:

سلام به همگی اطمینان میدم ریپل امسال 100 دلار رو میبینه هرکس موافق هست لایک رو برنه

دادگاه ریپل حالا حالا ها معلوم نیست این قیمت‌ها نسبت به بقیه ارزها فکر کنم تو کف باشه.

دوست عزیز ریپل یک درصد هم دادگاهو نمیبازه چون بهترین توکن درحاله حاظره دو دلیل سرعت انتقال بالا کارمزد جابجایی در حده صفر و تمام بانکها به توکنی برای جابجایی پول نیاز دارن من ریپل ندارم ولی بهت قول میدم ریپل جایگذین دلار میشه که یه پوله جهانیه و من روزی اینو فهمیدم که دیدم واسه جابجایی ۴۵ میلیارد توکنش حدور ۳۰۰۰ تومن کارمزد میخاد که واسه تست توی تراست والت امتحان کردم ریپل و دوج کمترین کارمزد هارو دارن این( xvs) رو هم چون توکن کمی داشت و هزینه جابجایی به نصبت خودش کم احتمال رشد بسیاری توش دیدم که خریدم شکایت دادگاه امریکا یک بازی بین خودشونه یه بار شکایت کردن ریخت خریدن صبر کردن رفت بالا فروختن همین روزا یک خبر بد میدن باز میخرن خوب نوسان گیری میکنن بعد جیبشون پر شد میگن مشکل حل شد ۵ دلار شد اینم یه روشنوسان گیری قانونی بود که خدمتتون عرض کردم ریپل صبر میخاد مثله بی ان بی و ونوس نیست یه شب تا صبح پولدارت کنه صبر کن فقط چون به توکن ریپل نیاز دارن و توکنی با اون ارزش و کارایی رو از بین نمیبرن چون دفترش توی خوده امریکاست و به ضرر امریکاست پول نمیزاره از کشورش خارج بشه و ریپل دقیقا همین دلار ایندست و من روزی بگن ریپل هر واحدش ۱۰۰ دلار شده اصلا برام جای تعجب نیست روزی بسیاری از ارزها که هزینه جابجایی بالا دارن و سرعت جابجایی کم حذف میشن.

دوست عزیز ریپل توکن نیست کوین هست

با حرفات تقریبا موافقم