دوستان سلام خدمت استاد خودم الان ساعت ۸ شب هستش و در قیمت ۲۲۷ دلاری به نظر من امشب تا صبح۲۴۴ رو تاچ میکنه ولی در این قیمت در محدوده prz هستش چرا که اول برای بازگشت به روند صعودی قبلی از کف کانال یه مقاومت داره ،محدوده ۱۶۱،۸ فیبو ،و تقریبا اخره موج ۵ الیوتی است.پس این محل میتونه یه مقاومت زیادی داشته باشه و اصلاح داشته باشیم در ضمن میتونه با تاچ کردن کف کانال یه پول بکی برای ریزش باشه پس دوستان بهتره با سیو سود در این منطقه حواستون به حجم خرید باشه ودر صورت لزوم خارج بشید و در قیمتهای پایین دوباره خرید بزنید.
این نظر من هشتش ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.
این اتفاق واسه دش حدود یه هفته پیش افتاد ولی بجاب پولبک ی تک صعودشو ادامه داد با رشد هیجانی…
خیلی نمیشه محاسباتی عمل کرد تا حد زیادی مثه قمار میمونه
من البته دو ماه بیشتر نیست که با این فضا آشنا شدم و مسلما دوستان زیادی تجربه بیشتری دارن
سلام حمید جان ، نظرتون منطقی است ، لطفا بگو که حجم خرید رو چطور رصد کنیم که بموقع سیو سود کنیم، مننون
ممنونم توی اسیلاتورها volume یا حجم رو سرچ کن رصد کن حجم خرید و فروش مشخصهالبته تو بازار جهانی رنگ سبز نسبت افزایش حجم به حجم قبلی رو مشخص میکنه و رنگ قرمز کاهش حجم خریده نسبت به حجم قبلیه .امیوارم واضح گفته باشم
من راستشو بخای سودم توی تکرار معامالاته با ریسک کمه.همیشه داخل ابن هرج مرج بازار و توی این بالا پایئن امواج یه نظم خاصی وجود داره.البته نظر شما هم عزیزه.
منظورتون مقاومت رو چنده؟