سلام دوستان لطفا کسی که از نمودار تحلیل سر در میاره یه راهنمایی بهم بکنه من تو این ارز یه تومن با ضرر فروختم که بیاد پایین بخرم اکثرا میکفتن میاد رو 42 تا 45 اما دیروز صبح ساعت 9نیم آمده بود اون حدودا اما من تا صبح بیدار بودم و خوابم برد نتونستم خرید بزنم الانم آمده رو 50500 تا 51 به نظرتون صبر کنم دوباره برمیگرده حدود 45 تا 46 یا خریدم و بزنم که با صعود بعدی جا نمونم لطفا به راهنمایی درست ما اینجا باید بتونیم کمک همدیگه بکنیم مثل مردم کشورهای دیگه پشت هم باشیم نه این که با راهنمایی اشتباه یا کسایی که یه هفته نیست آمدم یه جوری زیر این ارزا کامنت میزارن که انگار چند ساله تحلیلگر حرفه ای هستن لطف کنید ممنونتون هستم به آمدی که تک تک بچه های ایران زمین همشه پر سود باشن این صرافی های داخلی هم تو این یک ماهه فقط باعث ضرر زدن بهم بودن حدود 5تا 7 تومن به خاطر بستن یا قطع بودم سایت سر بزنگا که بخوایی تو اوج خارج بشی از معامله…
خب چرا روی 45 اوردر خرید نگذاشتی که خودش بخره؟!
به نظر من بخر جا نمونی
از مثلث صعودی خارج شده ۵۰ سنت نقطه خوبی برای خرید هست البته بهتره با نظر خودتون خرید و فروش کنید چوک بازارهای مالی ریسک داره
تصمیم با خودته ولی کلا ارز دیجیتال یه جوریه ضرر توش نیست الان نره بالا هفته دیگه هفته دیگه نره یه ماه دیگه بالاخره میره ریسک کن بزن داوش