اونایی که هیجی حالتون نیست میای میگی نگهداری خدااااا بزنه پس کلت که بدبختمون کردید الان این آروم آروم داره سقوط میکنه نابود بشه هی هم میان ازش نوسانمیگیرن
تا به چهارصد تومن نرسیده همون قیمتهای قبلی دوج که خبری از تحلیلهای فانتامنتال ماسک نبود بفروش چه اشتباهی کردی تمام سرمایه هات رو گذاشتی رو دوج کی اخه فقط دوج میگیره دوج فقط واسه نوسانگیری بود با سرمایه کم
بعدشم هیچکس رو نفرین و لعنت نکن مگه شما با حرف بقیه ارز میخرین یا میفروشین ؟ کی اخه این کار رو میکنه خودتون اصلا کمی تحقیق کردین
مشکل از خودته پولت صفر هم بشه مسئولش خودتی
همیشه همین بوده هر کاری هم مخالف داره هم موافق
نباید با سرمایت وارد شی بایدبا پولی وارد بشی که اگه پوچم شد دلت نسوزه
وقتی با سرمایه اصلیت واردبشی محکوم به شکستی
خدا بزنه پسه کلت۔جنبه بازار و نداری خدافطی کن تو بورس بازار همینه داش بالا پایین داره هیشکی با صد تا تک تومنی بدبخت نشده
من که گفتم رویه هیچ ارزی تعصب نداشته باشید
ببین خانوم شما بهتر بود از روز اول با عقل و تحقیق وارد میشدی من نمیدونم چقدر داری و رو چه حسابی بدون اطلاعات شخصی اومدی هر روز هم همه رو نفرین میکنی ، اینجا هستن کسایی که میلیارد خرید کردن حالا یا هولد میکنن یا ترید میکنن یا هرچی این کاری که شما میکنی رو نمیکنن که ، شما هم رفت بالا بفروش انقدر نشین مردم نفرین کن چون برمیگرده بخودت ،میخواستی نخری بزور کسی آوردت مگه؟
اولا که احساساتی عمل کردن مساوی با باختن تمام سرمایت تو این بازار .
دوما تقصیر بقیه نیست که شما نظرات اینجا رو پایه خرید و فروش هاتون میزارید . ایجا فقط نظر میدن، نظری که نمیشه بهش اعتماد کرد ادم باید خودش تصمیم بگیره