وضعیت ارز ایاس و تحلیل آن

سلام.دوستان ایاس به علت اینکه توی سایت های شرط بندی استفاده میشع طرفدار معتبری هم نداره.من خودم ۹۰ درصد سرمایم روی ایاس هستش.و ترجیح میدم صبر کنم (مدت محدود)ولی توی ۶۰ روز.آدا از ۱۶ سنت رسیده به ۹۶ سنت.دات از ۴دلار رسیده به ۳۲دلار و …ولی ایاس از ۲.۵ رسیده به ۵ .دوستانیم که میگن واسه مدت زیاد باز اشتباس ۲۰۱۸ از ۲۵دلار رسیده به ۲ دلار.شانسی نظر ندید.زیادم رو حرف پیج و کانال های تلگرامی و اینستاگرامی روی سرمایتون مانور ندین.توی این ارز خط مقاومت و حمایت اصلا تاثیری نداره و تحلیلاتونم تقریبا شانسیه و ادای حرفه ای هارو درنیارید.

الان مثلا شما داری با تحلیل و بررسی حرف میزنی؟ که به بقیه میگی شانسی حرف نزنید؟ خیلی ممنون که ما رو با معنی دقیق و واقعی «تحلیل» آشنا کردید.

قدمت آشناییت و فعالیتتو در زمینه ارز های دیجتالو نمیدونم که چن روزه ولی اینو بدون من ۴۹۰۰ تا ایاس دارمو خیلی در مورد ارز ایاس نظر دادمو واقعیتو گفتم بهتره شمام مطالعه کنیو آپدیت شی.الکیم رو یه ارز تعصب نداشته باشید.درضمن با حرف من و شمام ارزی بالا پایین نمیشه.تو خوبی

اخه چرا دروغ سازی میکنید
این ارز واقعا شته جای خود و اینکه کی گفته توی سایتای شرط بندی استفاده میشه!!!
شما میای چهار تا حرف قلمبه سلمبه مینویسی ، ممکنه افراد تازه کاری وارد شن و از سود ارزهای دیگه جا بمونن
حالا شما چون جاموندی میخوای دیگران هم جا بمونن!!!
هم دروغ میگید هم نفرت پراکنی میکنید ، تاسف اوره