بحث و گفتگو پیرامون «بانک مرکزی باز هم درگاه‌های صرافی‌های ارز دیجیتال را مسدود کرد»

همه اینا به خاطر اینه که خورشید پشتش به ماس!!!

به نظرم ، بستن این درگاه ها داستان داره ،
اول آزاد گذاشتن که مردم پولشو بکشان بیرون ، بعد یکم اذیت می کنن بعد ازش مالیات بگیران ، همین ،
کلا برای کشور ما همینه ،
کارتخوان رایگان به مردم دادن ، بعد گفتن کد مالیاتی بگیرید و …

داداش موقتیه یا داعمی؟؟!

سلام دوستان ب نظر شما موقتیه یا داعمیه مسدودی!!!احتمال رفعش بعد مدتی هست؟؟؟؟!

خب خداا لعنتتون کنه.چرا باید توی همچین کشوری به دنیا میومدیم؟
چرا باید همچین کسانی به ظور و اجبار به فکر هیچکس جز خودشون نباشن و همچنان به کارای کثیفشون ادامه بدن.من زندگیم توی ارز دیجیتاله.شیش ساله دارم توی این حوضه کار میکنم.بابا چی از جون ما میخواین ؟سر یک ایدئو لوژی دینی با تمام کشورها رابطتون قطعه.مردم همه فحشتون میدن.چرا نمیمیرین ،ما راحت بشیم.کل دنیا عالیه ،به جز ایران.همه رو فراری میدین.نکنین.به کی باید اعتراض کنیم الان.

اونم در بازار دارو

میریم‌ ترانست والت کوینیکس البانک سرمایه گذاری میکنیم

خب شماها که تو کیف پول ارز دارین چطوری میخواین تتر رو تبدیل به ريال کنید؟
چطوری پول بشینه به حسابتون ؟

کلا که نمیتونن مسدود کنن

بانک مرکزی بار اولش نیست این کار کرده یمدت کارمزد بردن بالا ومالیات گرفتن از مردم، فقط الان هر کاری انجام دهد بزررشه بانک مرکزی، مردم خیلی اگاه هستند و ارز خودشان به خارج از کشور میبرن وسرمایه ها داخل کشورهای همسایه سپرده گذاری میشه اینجا ارزش بازار ریال بدجور میاد پایین، اصلا ب ضرر بانک مرکزی خاتمه پیدا میکند، دنیا روی دلار داره میچرخه 70/80 درصد سرمایه گذاران داخلی با تتر سرو کله دارن همه هم بیرون حساب دارن اصلا نگران نباشید بانک مرکزی درستش میکنه، اگه یه هفته دریافت وبرداشت ببندد همه میرن به سمت تتر اتریوم بیت کوین ووو و به بانک های خارجی انتقال میدن، اینجا اعتبار ریالی واعتماد مردم از دست میره، وقتی دلار باشد هیچ نگرانی نیست، کسی راضی نیست اینجور بشه یا ارز از کشور خارج بشه درست نیست، همین ترکیه عراق امارات بازارشون از ایران جون گرفته، بحرحال یه اصلاحتی هست زود برطرف میشه این موضوع…