دوستانی که ترون نگهداری میکنید اگه میخوایید ترون رشد کنه جان من به حرفم گوش کنید و کاری که میگم همه انجام بدید و این پیام رو هم نشر بدید تا همه انجام بدن .
تا میتونید به زبان انگلیسی در تویتتر ، ایناستاگرام ، تیک تاک و سایت های اجتماعی دیگه تا میتونید پیام بدید که داج کوین قراره بعد سال نو چینی ها بشه ۵ دلار ، لطفا فقط روی این پیام تمرکز کنید ، بهتون قول میدم اتفاقی که برای داج اردیبهشت ماه افتاد برای ترون هم بشه . اون موقع یک نفر توی تیک تاک پیام گذاشت و از داج گفت از فردا صبح همون شب داج از ۲۵ تومن شد ۱۱۶ تومن ، من خودم همون موقع اشتباه کردم و یک میلیون واحد داج رو دونه ای ۱۰۰ تومن فروختم ، صبر چیز خوبیه ، کمتر از یکسال میلیاردر میشدم اگه فقط ۹ ماه صبر میکردم ، پس پیام دادن رو شروع کنید ، ادمین عزیز این پیام را تایید کن لطفا .
همین پیام را توی تویتتر گذاشتم کلی لایک خورد ، از هم زبون های خودم انتظار نداشتم اینطور جواب بدن و بجای تایید دیسلایک کنن ، یبار توی زندگیتون اتحاد داشته باشید تا همه سود کنیم .
اگر بخوایم ترون رشد کنه بریم دوج رو تبلیغ کنیم
حتما تسلا هم برا تبلیغ خودش میاد bmw رو تبلیغ میکنه از مدیریت برنامه میخوام لطفا از یه ساعتی به بعد تو شب کامنتارو ببندید بعضیا تعادل خودشونو از دست میدن
اون یه نفریم که میگی تو برنامه تیک تاک پست نزاشته تویت زده بود اسمشم ایلان ماسکه باورکن اینجا همه خودمون تمام خبرا رو داریم اونم با جزئیاتش
پس خیلی تازه کاری
همین که توهین میکنی معلومه هم تازه کاری و هم خیلی کم سن ، تجربه نداری ، برید علت رشد داج رو در اردیبهشت ماه بخونید ، من پیام ماسک رو نمیگم که چند روز پیش بود ، پیام رو دقیقا بخون که نوشتم اردیبهشت که البته اگه اون زمان شما ایناکاره بوده باشی که مطمئنم نبودی .
تو برو اول زبان انگلیسیتو تقویت کن بعد بیا حرف بزن مبتدی
من اشتباه ترون رو گفتم داج ، ببخشید