دقت در تحلیل‌ها و جلوگیری از ضرر

دوستانی که نظر میدن که میشه 100 دلار و 500 دلار یا واقعا ریاضی بلد نیستند یا خودشون رو مسخره کردن شما اگر یکم ضرب و تقسیم ساده 4 دبستان رو بلد باشید یه نگاه هم به عرضه کل و سکه های در گردش هر ارز بندازی اون وقت میفهمی که این حرف ها رویایی بیش نیست
اگر میبینید که بیت کوین شده 50 هزار دلار یه دلیلش مقدار سکه در گردش و میزان عرضه هست
دوستان نتیجه دادگاه هم حتی اگر مثبت باشه تا رسیدن به 10 دلار هم راه زیادی هست چه برسه به 500 دلار
من خودم این ارز رو دارم و روش هم سرمایه گذاری کردم ولی نه به امید 500 یا 1000 دلار
لطفا در نظر دادن کمی دقت کنید شاید یکسری افرادی که تازه کار هستند و آشنایی با این بازار ندارند ضرر های هنگفتی بکنند
هیچ وقت راضی به ضرر دشمن خود هم نباشید
موفق باشید

اگه سنت راه بده میفهمی یه زمانی بیت کوین ۱ دلار بوده تقریبا همین ۶ الی ۷ سال پیش ریپل چرا نشه

من سن هم راه میده تحلیگر بزرگ بازار ارز شما هر وقت متوجه رابطه مقدار ارز و گردش ارز شدی اون وقت بیا با هم بحث کنیم
شما اگر دلت میخواد تو توهم باشی اون امری جداست ولی من این متن رو برای دوستانی نوشتم که نمیخوان مثل شما تو توهم باشند
که خدای نکرده سر حرف های یک سری افرادی مثل جنابعالی که اصلا نمیدون بازار کریپتوکارنسی چی هست سرمایه و زندگیشون رو به باد بدهند
موفق باشید و با علم سرمایه گذاری کنید
حتما پر سود خواهید بود

دهنت سرویس امیر برا سوادت

سن ایشون قد میده ولی عقل شما خیر امسال شما تو بورس باخت دادین وقتی سواد نداری نظر نده

دوست عزیز جملش رو کامل بخون.این دو ارز ساختار کاملا متفاوتی داره.xrp ارز متمرکزه و بیت کوین غیر متمرکزه.و از اینا که بگذریم xrp 4761904 برار بیت کوین سکه داره

خواستم بهت توضیح بدم چرا امکان نداره ریپل بشه ۱۰۰ دلار و بیت کوین شده پنجاه هزار دلار ولی منصرف شدم.میدونم مقاومت میکنی