کمک از سایر کاربران

ماشینم فروختم حدور10تومن اشنایان قرض کردم یکم پس انداز داشتم همشو گذاشتم روهم به معنای واقعی زندگیمو.. حدود یک ماه میشه از دوستان فعال تریدر همین گروه چت درخواست راهنمایی کردم ولی نه جوابی دادن وگاهی اوقات مسخره.. همیشه میگن دلو بزن دریا.. پس فردا قیمت شنیدم ریزش داره پس فردا خرید میزنم به امید خداهرچه باداباد.. ولی دوستان این رسمش نیست یه تازه وارد اینجوری رها کنید.. من که با اندک اموخته های خودم وارد میشم ولی اگه کسی مثل من تازه وارد کمک بخواد براش سنگ تموم میزارم.. شایددرسی باشه!!

امیدوارم موفق باسی دوست عزیز…
متاسفانه اکثر مردم زورشون میاد اطلاعاتشون رو در اختیار کسی قرار بدن …
باید خیلی حواستون جمع باشه به موقع خرید و فردش کنین…

دوست من برای خرید ارز دیجیتال باید صبر و حوصله داشته باشی نه برای خرید و نه برایرفروش عجله نکن بموقع بخر و بموقع بفروش درسته استفاده از تجربیات بقیه برات مفیده ولی حرف هر کسی رو نباید گوش کنی در ضمن برای وارد شدن ب خرید و فروش ارز دیجیتال بهتر بود با پول خودت اگر چه کم بود شروع میکردی و قرض نمیگرفتی تا عجله ای برای فروش نداشته باشی و بتونی سود بیشتری بگیری
ب امید پر سودیه همه ی دوستان

سلام‌ هیچ وقت نباید وسایل ضروری زندگی رو بفروشی برای این کار چون همیشه احتمال ضرر هست توی این کار فقط باد با پولی که محتاجش نیستی وارد بشی
در ضمن میتونی بستگی داره توی چه صرافی کار میکنی خود بیت به نظر من روند صعودی داره ولی ارزهایی مثل ماتیک و نیو هم خوبن بستگی به زمان ورود داره
برای چه مدت میخوای نگهداری این خودش خیلی مهمه ولی با تمام سرمایه ات وارد نشو چون هر طور حساب کنی این بازار احتمال افزایش و کاهش داره

یا علی …
برادر من برو آموزش ببین بعد بیا زندگیت به تاراج بزار …
نکن بد ضربه مبخوری .
نگاه نکن همه حجوم آوردن به این ارزها اینجا بورس ما نیست یه الکی تکون بخوری باختی بدم باختی اینجا کسی دلش ب حالت نمیسوزه اکثرا نه چارت بلدن ن تحلیل فقط میگن ملت بخر تا چارت نبینی نمیدونی عمق بازار کجاست باز خود دانی

سلام مومن اینجا دنبال راهنمایی نگرد. چون با کلی فکر مختلف طرفی و اسیر تصمیم احساسی میشی. این همه منابع و مطلب و کتاب تو این زمینه هست میتونی اطلاعاتت رو افزایش بدی و در نهایت تصمیمی که خودت میدونی درسته رو بگیری. وقتی دانش و اطلاعاتت زیاد بشه استرس و ترس تبدیل به لذت میشه. حالا که به قول خودت هر چی داشتی ریختی وسط پس بهترین تصمیم اینه که تا دانشت زیاد نشده دست بهش نزنی و هولد کنی که البته اینجوری هم سود خوبی نصیبت میشه. موفق باشید

تازه وارد باید بره پول قرض کنه وزندگیشو بذاره جایی که وارد نیست اخه این چه کاریه میکنید بامقدار کم شروع کنید یاد بگیرید حرفه ای بشید بعد سرمایه بیشتری بذارید وسط …هموطنان عزیز صبور باشید طمع نکنید کسی که تازه میخواد شنا یاد بگیره که نمیره اقیانوس اول کار شنا کنه بیچاره اطرافیانتون

داش بزار راحتت کنم بخری ب نعفته چون چیزی ک هرروز کمیاب تر بشه و قیمت الانشم یک و خوده ای باشه ابن همه هم ارزش داشته باشه فک میکنی منتظر من و تو میمونه نه والا گرگ های وال استریت نشتن پاش عمو چیزی بتونی بکنی خیلی زرنگی گزینه بعدیم اینه ک بتونی بالا پایین شو ببینیو و از خودت ب خودت نری

عزیزدل، شما باید 20 درصد سرمایتو بذاری، با همون سیو سود کنی، با سودت حالا استیکینگ کنی هلد کنی یا ترید، با چه جراتی کل سرمایتو گذاشتی😑

بدون علم کاری انجام نده
سرافراز باشی

تو سرمایه گذاری ارز دیجیتال باید صبر وحوصله و استراتژی خودت رو داشته باشی…وقتی خریدی اگه می تونی ۶ماه تا یکسال صبر کن،بیت ۴ برابر سود می کنه ،بایننس کوین ده برابر می تونی تو همین ارزدیجیتال ببینی…توقع نداشته باش یه هفته ای نهالت رشد کنه و درخت تنومند بشه…
باپول قرض و خونه وارد این نوع سرمایه گذاری شدن اشتباه محضه چون ریسکش بالاست و استرس زیادی بهت وارد می شه…
اگه خریدی دیگه هر دقیقه نمودار رو چک نکن من یه بار صبح یه بار شب چک می کنم به هیچ عنوان هم با سفارش حتی آلن ماسک نه می خرم نه می فروشم
نصف بیت خریدم نصف بایننس کوین…
تا مهرماه ۱۴۰۰ حداقل، بهش دست نمی زنم ببینم چی می شه…
خداروشکر باهمه فرازو نشیب ها تو سودم…
اگه تامهر سود خوبی کنم یه سال دیگه فقط می خرم و نگه میدارم چند سال آینده سالهای ارز دیجیتاله…
این هم سفارش دوست عزیز…
سال دیگه سال گاوه سال بابرکت و پرازثروت ازاین سال بابرکت جانمونی…
تنت سلامت جیبت پرپول…

دوست عزیز پیام هایی ک میزارن بعد ۸ ساعت بزور تایید میشه بعد اینجا نمیشه اسم شرکتی رو برد همین هارو ببر گوگل و اینستا بپرس ک خیلی زود جواب بگیری

آقا زود بخر ولی زود نفروش..تاسال آینده به اوج خودش میرسه

برادر من تحلیل گره ازش کمک بخواه گروه داره